Beşiktaş'ta Divan Kurulu'nda başkanlık secimi heyecanı yaşanacak. Siyah-beyazlılarda mevcut başkan Tevfik Yamanturk'un dışında iki aday daha bulunuyor.

DİVAN KURULU BAŞKANLIĞI İCİN 3 ADAY BULUNUYOR
Beşiktaş'ın eski divan kurulu başkanlarından Yalcın Karadeniz, Divan Kurulu icin başkanlığa adaylığını acıklamıştı. Siyah-beyazlılarda Karadeniz'den sonra Aydoğan Cevahir de başkanlık icin aday oldu.

YALCIN KARADENİZ'İN ACIKLAMALARI
Yalcın Karadeniz, yaptığı acıklamada, "Divan secimlerinde aday oldum. Divan Başkanı koltuğunda oturmak icin başkanlık yapmamak gerek. Bana camia icinden cok destek geliyor. 2015 yılında denizin bittiğini anlatmaya calıştım. Ben kahin ya da evliya değilim. Mali tablo acısından bir şeyler soylerken raporlar ustunden konuşuyordum. Konuşmacıların yuzde 40'ı son kongrede bana teşekkur ederek başladı konuşmasına. 'Beşiktaş'a ihanet ediyor' denilip beni ihrac etmişlerdi. Biz gereken şeyleri anlattık. Ahmet Nur Cebi de ibra aldıktan sonra, "Yalcın ağabeyimiz bu kursuden denizin bittiğini anlattı ama inanamadık. Tarih onu haklı cıkardı" dedi. Keşke kulup batma noktasına gelmeseydi, ben de haklı cıkmasaydım. Beşiktaş icin aydınlık gunler diliyorum" diyerek sozlerini tamamladı.

TEVFİK YAMANTURK'UN SOSYAL MEDYA HESABINDAN ADAYLIĞINI ACIKLADI
Beşiktaş'ın mevcut divan kurulu başkanı Tevfik Yamanturk, başkanlık icin net bir mesaj vermişti. Sosyal medya hesabından adaylığını acıklayan Yamanturk, "Hem ozel hayatımda hem iş hayatımda yola cıktığım insanları değiştirmem. Bu yuzden gecen donemki arkadaşlarımızla tekrar Beşiktaş Divan Başkanlığı'na adayız" dedi. Yamanturk, siyah-beyazlı kulubun yaşadığı borc sıkıntısını atlatması icin ellerinden geleni yapacaklarını soyledi.