Spor Toto Super Lig'in 7. haftasında Beşiktaş, İstanbulspor'a konuk olacak.
Siyah beyazlılar gectiğimiz hafta evinde şok bir mağlubiyet yaşadı.
Valerien Ismael İstanbulspor macında kadroda revizyona gidecek.
Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Josef de Souza, Medipol Başakşehir macında kırmızı kart cezalısı olduğu icin forma giyememişti.
Ankaragucu karşılaşmasında yaşanan olaylar sonrası duygusal acıdan sıkıntılı gunler geciren tecrubeli oyuncu, İstanbulspor macıyla birlikte takıma geri donuyor.
Josef'in karşılaşmada 11'de gorev alacağı ve Berkay Vardar'ın yerine forma giyeceği kaydedildi.
Kırmızı kart gordukten sonra basın toplantısında konuşan Josef, gozyaşları icerisinde ayrılık kararını acıklamıştı.
33 yaşındaki oyuncunun donuşuyle birlikte savunmanın onunu sigorta altına alacak olan teknik direktor Valerien İsmael, Salih ve Gedson'u biraz daha one surerek takımın hucum gucunu artıracak.
Bu arada Ersin Destanoğlu ve Emre Bilgin'in yetersiz performansları nedeniyle herkesin gozu Mert Gunok'un donuşunde...
Beşiktaş'ın tecrubeli file bekcisi, milli aranın ardından formasına kavuşmaya hazırlanıyor.
Kartal'ın gectiğimiz sezon ligde Giresunspor ile oynadığı karşılaşmada sakatlanan ve 21 Kasım 2021'den bu yana hicbir macta gorev alamayan 33 yaşındaki eldivenin ara sonrası F.Bahce derbisinde kadroda olması bekleniyor.
Sabah'ın haberine gore, Beşiktaş'ın yeni transferleri Dele Alli ve Nathan Redmond'u Daily Mail, "İngiliz tayfa Beşiktaş atmosferine bayıldı" başlığıyla haber yaptı.
Konuyla ilgili acıklamalarda bulunan Redmond, "Bu tur bir atmosferde ilk kez oynadım.
Daha once genc yaş gruplarında duşmanca atmosferler yaşadım ama bu farklı bir şeydi.
Top rakipteyken kulak tırmalayan bir ıslık caldılar. Bir noktada neredeyse sağır oldum" diye konuştu.