Turk rock muziğinin en sevilen isimlerinden olan Barış Akarsu, ilk olarak bir muzik yarışması ile adını duyurmuştu. Daha sonra şarkıları ve rol aldığı bir dizi ile milyonlarin gonlunde taht kuran sanatcı, gecirdiği bir trafik kazasının ardından hayata veda etmişti.
4 Temmuz 2007'de hayatını kaybeden sanatcının hayatı şimdi film oluyor. Filmden oldukca duygusal bir ikinci tanıtım videosu yayınlandı.
Mendilleri hazırlayın: Gozyaşlarımız sel olacak Başrollerini İsmail Ege Şaşmaz ve Almila Ada'nın paylaştığı yapımdan gelen yeni tanıtım videosu, annesinin dizine yatmış olan Barış Akarsu ile başlıyor. Sonrasında ise annesi, oğlunu yureklendirmek icin bir konuşma yaparken biz ise kazayı hatırlatan goruntuler ve filmden bazı sahneler goruyoruz.
Bilindiği uzere Akarsu, film cekimi icin Bodrum'a giderken yolda bir trafik kazası gecirmişti. Doğum gununde yaptığı kazanın ardından hastaneye kalbi durmuş şekilde goturulen Akarsu, yoğun bakımda 5 gun suren yaşam mucadelesinin ardından hayata gozlerini yummuştu.
Fikri Harika Production ve Aytac Medya tarafından yapılan filmin yonetmen koltuğunda ise Mert Dikmen oturuyor. Dikmen aynı zamanda filmin senaristliğini de Can Anar ile paylaşıyor. Başrollerde yer alan İsmail Ege Şaşmaz ve Almila Ada'nın yanında Şafak Pakdemir, Huseyin Avni Danyal, Metin Coşkun, Burak Satıbol gibi isimler de filmin oyuncu kadrosunda yer alıyor.
Barış Akarsu "Merhaba" filmi, 18 Kasım'da vizyona girecek. Film dram turunde olacak.
Barış Akarsu'nun Kısa Ama Unutulmaz Hayatını Konu Alan "Merhaba" Filminden Tanıtım Fragmanı Geldi [Video]
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Barış Akarsu'nun Kısa Ama Unutulmaz Hayatını Konu Alan "Merhaba" Filminden Tanıtım Fragmanı Geldi [Video]