Kızlar şimdi oncelikle eşim ozel bir lab. Sperm testi verdi makina 1 milyon uzerini olcumluyormus. olculemiycek kadar az oldugu icin kataratif inceleme yapılmış her alanda 8 sperm 6 hareketsiz 2 az hareketli cıktı. Bursada yasıyoruz biraz arastırdım İshak cevdet karataş duyulmuş bir urolog diye ona randevu aldık gittik hormon testi ve doppler istedi cektirdik varikosel baslangıcı varmıs ama ameliyata gerek yokmus etkilemezmiş. Total testosteron duşuk cıktı birde. Klomen ve ınxenta fert men verdi 3 ay kullanın gelin dedi. Ben bu arada duyduğum herşeyi yaptım keci boynuzu ozu icti sabah aksam 1 kaşık, coban cokerten cayı icti her gun 1 bardak, nohut yemeği ıspanak yemeği meyva her hafta bolca tuketti, ben bide ekstra olarak larginin ve e vitamini aldım onlarında icti 1 ay sonra fakultede sperm testi verdik bide devletten testimiz olsun diye. Onlar kataratif inceleme yapmadığı icin makinayada sayılamadıgı icin sperm bulunamadı diye rapor cıkmıs. Şimdi benim size sormak istediğim bizim durumumuza olan varmı? Siz neler yaptınız? Bursada ozelde urolog oneriniz varmı? Birse bu sonuclarla tup bebeğe baslayabilirmiyiz? Tup bebek merkezleri para kazanmak icin gelin diyor ama ben burda cok fazla yazı okudum bizim gibi olup tutmayan benimle bilgilerinizi paylaşırmısınız icim daralıyor bazen 1 ay sonra sonuc kotu olunca dahada kotu oldum