NEC Nijmegen'de oynayan Elayis Tavşan, Beşiktaş'ın teklifini kabul etmeme nedenini ve Hollanda Milli Takımı'nı secmek istediğini acıkladı. NEC Nijmegen takımında oynayan Turk asıllı oyuncu Elayis Tavşan, Beşiktaş ve Hollanda Milli Takımı itirafı yaptı.
Ulke basınına konuşan Elayis Tavşan Beşiktaş'tan transfer teklifi aldığını acıklarken, Turkiye'ye neden gelmediğine ilişkin soruya, "Burada her macta oynuyorum. Beşiktaş'ta her macta oynayıp oynamayacağınızı bilemezsiniz. Bu yuzden kulubumde kalmayı tercih ettim." diye konuştu.
"Hollanda Milli Takımı'nı istiyorum" Hedefinin dev Avrupa kulupleri ve Hollanda Milli Takımı olduğunu da saklamayan Tavşan, "Hedefim, ulaşılabilecek en ust seviyeye cıkmak, henuz oralarda değilim. Manchester City gibi veya diğer ust duzey takımlarda oynamayı elbette cok isterim. Aynı şekilde Hollanda Milli Takımı'na yukselme başarısını gostermek istiyorum." acıklamasını yaptı.
5 macta 1 gol attı 21 yaşındaki Elayis Tavşan her iki kanadın yanı sıra forvet pozisyonunda da gorev yapıyor.
Bu sezon 5 macta 1 gol kaydeden Tavşan, U16'dan bu yana Hollanda'nun tum genc yaş kategorilerinde Milli formayı giydi. Elayis Tavşan henuz A Milli Takım tercihini yapmdı.
Turk asıllı Elayis Tavşan: Hedefim Hollanda Milli Takımı
Spor Haberleri0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Spor
- Spor Haberleri
- Turk asıllı Elayis Tavşan: Hedefim Hollanda Milli Takımı