İstanbul Ataşehir'de seyir halindeki motokurye acımasızca darbedildi. Akşam saatlerinde paket servisi icin yola cıkan 24 yaşındaki Oğuzhan Susuz, seyir halinde ilerlerken onune cıkan servis şoforu ile sozlu tartışma yaşadı. Bir sure sonra iki arac surucusu de olay yerinden ayrıldı. Motokuryenin hareket ettiği sırada aynı yonde ilerleyen luks arac surucusu kornaya bastı. Susuz'un 'Bekle' demesinin ardından cipin surucusu yanındaki kişi ile kufrederek aracından indi ve gence saldırmaya başladı. Saldırganlar genc kuryeyi darbederken orada bulunan başka bir motosikletciye de saldırmaya calıştı. Ataşehir'de saldırganlar motokuryeyi darbederek uzerine arac surdu
Cevredekiler koşarak saldırganlara engel olmaya calıştı. Saldırganlardan biri motosikletlinin kaskını yere atarak parcaladı. Ciplerine binen saldırganlar, araclarını yolda bekleyen Oğuzhan Susuz'un uzerine doğru surup ardından olay yerinden ayrıldı. DHA'nın aktarımına gore; yaşananların ardından Oğuzhan Susuz polise giderek şikayetci oldu. O anlar mahalle sakinleri tarafından cep telefonu kamerasına kaydedildi. Yaşadıklarını anlatan Oğuzhan Susuz, "Siparişimi aldım. Yolda giderken onume bir sokaktan okul taşıtı cıktı. Okul taşıtı surucusuyle sozlu bir munakaşaya girdik. Sozlu munakaşaya girdikten sonra arkamda o arac yoktu. Beni bekleyen hic bir arac yoktu. Motoruma bindim kaskımı takacağım sırada başka bir arac geldi arkama kornaya bastı. Ben de kaskımı takıp yola devam edecektim. Kornaya bastıktan sonra ben de 'Bekle' diye kendisine soyledim. 'Bekle' dedikten sonra bir daha uzunca bir sefer kornaya bastı. Bir daha 'bekle' dedim. Direkt arabadan inip hakaretler savurup bana 2 kişi saldırdı, darbetti. Yani bizler ekmeğimizin peşindeyiz. Bu tur olayları onaylamıyoruz, tasvip etmiyoruz. Tek hedef bendim. Oradakiler olmasaydı ben şu an bu roportajı veremiyor olabilirdim. Başıma tekmeler savurdular. Motorumu ezdiler. Hatta videonun sonunda da bu acıkca belli oluyor. Beni ezmeye calışırken motorumu da eziyor. Sonunda gittiler kactılar zaten. Gerekli hukuki mucadeleyi başlattık. Şikayetci olduk. Adalete guveniyorum. İnşallah herkes ettiğini bulacaktır" dedi.