selam
kotu insanları tanıma senesi adlı album nihayet tamamlandı.şimdi rutin işlemlerin zamanı.biz bu işlemleri hallederken sizlerde televizyonda yeni video klibi seyredecek ve onunla şimdilik gonlunuzu rahatlatacaksınız.sizlere album bittikten sonraki goruşlerimi yazmak isterim.
oncelikle benden yeni bir stil beklemeyin.ben her zamanki adamım,her zamanki muzik,her zamanki lirikalite ve her zamanki durgunluk.album bana her zamanki hissi veriyor.amerikayı yeniden keşfedeceğime keşfettiklerimi geliştiriyorum .benim muziğim sıradanlıktan ibaret.şarkılarımın icindekiler hic de sıradan değil.boylelikle hoş bir denge kuruyorum.seven daima sever sevmeyen yaklaşmasın diyelim.
album bana soracak olursanız guzel bir album,icime sinmiş bir album.muzikal acıdan her zamanki tarz var,lirikal acıdan cok karışık.herbiri kendi arasında anlam taşıyan dizelerden oluşuyor.bu sefer yazdıklarımı anlamanız daha da zor.yalnız anladıkca cok seveceksiniz.yabancı kelimelerden gayet uzak kalındı.arada bir karşınıza cıkacak olsa da bu ceşni sizin tadınızı bozmayacak emin olun.albumun icinde ona buna sataşma ,diss vs gibi saldırgan şeyler yok.fakat cumleleri analiz ederken şurda şuna burda buna gibi bircok yakıştırmalar olabilir.ben yine de baştan soyleyeyim albumde sataşma dalaşma yok.bazı insanlar akıllarında kurdukları senaryoları hayata gecirme pahasına oyle adice hikayeler yazıp ona buna dağıtıyorlar ki,kimileri de bu gibi şeylere inanıyorlar.cok yazık oluyor gercekten.fitneci kaynıyor bu kazan,olma her yeme takılan sazan diyorum.
nihayetinde album gibi bir album.beni sevenler daha da sevecek sevmeyenler daha da sevmeyecek
10.yılımı kutlayanlara cok teşekkur ederim.yılbaşı gunu benim 10.yılımdı.uzun bir zaman sayılmasa da hatrı sayılır bir 10 yıl.bu 10 yılın hatrına bugune kadar yaptığım en hoş şarkıları bir cd de toplayacağım.diğer mc lerle soylediğim feat şarkıları solo olarak 2.bolumleriyle yeniden duzenleyeceğim.boylelikle solopa kajmer olarak nefis bir albumle 10 seneyi yÂd edeceğiz.ne mutlu.
hepinizi cok seviyorum.daha uzun bir yazı yazacağım elbet,amma şimdilik bu azla yetinin,bu gazla bekleyin
k.i.t.s albumunun sahibi ,hani bunun ilk sahibi
sevgilerimle…
kuheylan