GAZAPİZM – ANLATTIK DURMADAN
Anlattık durmadan ve ağlattık hic yoktan ortalıkta bircoktan karmaşayla yuruduk…
Yalanlara gulduk ettik tamam her şey guzel, yakanlara sovduk ettik geri kalanlar ozel…(2)
Taşlarla sopalarla vurun yakın her şeyi, uzak yakın her yeri ve karşımdaki gozlerin…
Yani demem o ki hepsi beni verem eder, daha neler var desem neyse hasım bekler…
Tasımı silahımı topladım artık gidiyorum, artık biliyorum o yolları rahat ol baksın işine…
Hep masumdu o gozumde sisli şimdilerde, bitti şimdilerde asaletin gozlerimde…
Ezberimde dualarım elimde amaclar var ‘‘dı’’ yani bir zamanlar şimdilerde uzaklar…
Tuzaklardan bahsettik, birazcıkta yalanlar, kalanlar var birde neyse artık sonra…
Sorma bide korkular var, yuzumde kanlar cetindir onlar bizde cok yaşandılar…
Bizde cok yaşanan vakalar arasından secip secip anlattım, başımda biraz ağrı…
Anlattık durmadan ve ağlattık hic yoktan ortalıkta bircoktan karmaşayla yuruduk…
Yalanlara gulduk ettik tamam her şey guzel, yakanlara sovduk ettik geri kalanlar ozel…(2)
Anlatmakla bitmez aslında nedendir bu cabam, pekte sevmedik hani yıllardır giden kavgam…
Tayfamın ellerinde şimdilerde sinirler, oysa hic gulen olmadı bizim buralarda…
Bizim buralar farklı bir dunya değil aslında, farklı bir ulkenin sokakları değil Balcova…
Alış ona alış buna diye diye gecti yıllar, dine dine aktı yaşlar birden bire kalbim carpar…
…… Uslubum biraz sert galiba …… boşlukları sakın doldurma…
Onlara her seferinde farklı kufurler ekliyorum, onlara her seferinde goz yaşımı saklıyorum…
Bakıyorum da bazen birden damarım sızlar, gozlerim dalar ve yeniden bir korku sarar…
Kuru sıkılar var ellerinde hepsinin, yani ruyalarımda; yani kurgularımda…
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Dizi - Film - Sanat Forumu
- Müzik
- Gazapizm - Anlattık durmadan