Herkese merhaba...
Foruma yeni uye oldum. 2 yıldır goğus buyutme ameliyatlarını araştırıyorum, ama sanırım iki hatfa icinde cesaret edebilirsem olucam...

Forumda yazdıklarınızı okuyorum bazen urkerek bazen sevinerek... Doktorların sitelerini ve konuyla ilgili yazılmış pek cok yazıyı okudum. Yoğun calışma temposu icinde 4-5 doktorla telefonla goruştum. Kas altı, yuvarlak ve puturlu yuzey silikonlar aklıma yattı. Ancak benim icin en onemlisi protez takılan goğuslerin meme dokusu kıvamına ulaşması. Bunun icin de doktorlar 1. tip jel protezlerden bahsetti. Yani yumuşak ve akışkan jeller ile dolu protezler. Tam meme dokusu ve hissi yakalanabiliyormuş. Cohesiv jel ise 3. tip jel grubuna giriyormuş ve sertmiş. Yani doğal meme dokusundan daha sertmiş. Doktorlardan en onemli ricam doğallığı yakalamaları. Goruştuğum isimlerden biri Yeditepe Universitesi Rekonstruktif Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Ahmet Karacalar ve Haydarpaşa Numune Hastanesi Esstetik Cerrahi Birimi Klinik Şefi Doc. Dr. Mustafa Tercan. Doktorlar bana cohesiv jeli değil 1. tip dedikleri jel protezleri onerdiler. Ancak tek sorunu araştırdığım kadarıyla Allah korusun kazada yaralanmada ya da dışındaki silikon kılıf zarar gorduğunde icindeki jel goğus dokularına akıp yayılabiliyormuş ve bu da ancak cerrahi bir mudehaleyle temizlenebiliyormuş.
Arkadaşlar oncelikle aranızda cohesiv jel değil, normal jel protez taktıran var mı? İkincisi yumuşaklığı nasıl? kaydirigubbakcemile2