Arkadaşlar merhaba, uzun suredir takip ediyorum yazdıklarınızı ama yazmaya hic cesaretim yoktu.Oncelikle Hayalindeki goguslere kavuşan arkadaşlara hayırlı olsun demek istiyorum darısı bizim gibi isteyenlerin başına hihoyyythihoyyyt

benim 3 yaşında bir oğlum var oğlumu 16 ay emzirdim ama emzirme sırasında gogsumde resmen iltihaplı yaralar oluştu o yuzden sağ gogsumu hic emziremedim.
diğer gogsumdede sut yeterince var hep sol gogsumle idare ettik.tabiii 16 ay sonunda sutten kesince.zamanla goguslerim toparladı kendini fakat sonuc olarak sağ bayağı bir kucuk kaldı sola gore.zaten onceden de biraz kucuktu o gogsum emzirme işleminden sonrada bariz bir kucuk kaldı.

şu anda 85 takıyorum sudyeni.ama sağ gogsum 75 falan sudyenin icinde boşta kalıyor.bende istiyorum silikon nebil beyden mail yoluyla fiyat almıştım gecen sene 4.5 istedi.şahsen bana fiyat biraz abartı geldi.bizim gibi geliri az olan insanlar icin gercekten rakamlar cok yuksek.ne yaparım bilemiyorum ama zaten bu bozukluk nasıl duzelir onuda bilmiyorum :gitme:
biraz uzun kusura bakmayın ama bir fikri olan varmı.ayrıca ankarada daha uygun bir fiyatta ameliyat yapan yer varmı.bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. opuyorum hepinizi bilmiyorumkismile