MERHABA arkadaşlar yılladır forumdayım suekli okurum ikinci yazışım bu )).goğus buyutmye karar verdikden sonra tum yorumlarınızı okudum kımı korkuttu kımı cesaret verdi neyse gittim ameliyat oldum
mentor marka puruzlu yuvarlak 275cc high profil slikon kullanıldı. ayın 22sinde sabah9da ameliyata girdim 10:30 cıktım. narkozun etkısı sanırım sedyede cok agrım olmadıgını farkettim saat ilacların etkisi gecince tarifsiz acılar yaşadım ( kalkarken vede yatarken yataga) yurumem gerekıyodu 5-6 kere baş donmesi gozlerim karardı bayıldım ...ama ilginc olan hemşire kızın bana siz cok iyisiniz demesiydi.gece ailem bilmedigi icin akşam 8de hastaneden cıktım. eve geldım yattım tabi annemden yardım almak zorunda kaldım sizde yağ enjekte ettirdim anne hareket etmemem gerekıyo diyebilirsiniz benım gibi: .agrı kesiciyi sık ictim ıkıncı gun daha iyiydim.bugun 3.gunum bicok şeyi kendi yapabiliyrum saclarımı toplayamıyorum ama kendım yatabiliyorum ama kalkamıyorum hala .bandaj takılmadı dirende takılmadı.iimdi doktoruma gidiyorum pansumana. yaşadıklarımı paylaşmak istedım sizlerle cunkı sizlerın yazdıkları benı cok etkiledi. sporcu sutyenım var acmaya cesaret edemedım birazdan soktor acarbend cok merak ediyorum ama kızlardan biri yazmıştı sankı ıkı kutu kola var goğsumde diye benımkıler varil gibi:a015: