Merhabalar, gecen hafta goğus dikleştirme ve protez ameliyatımı oldum arkadaşlar. Bu konuyu uzun suredir araştırıyordum, bir şey yazmadım ama butun yazdıklarınızı tek tek okudum diyebilirim Hepinize cok teşekkur ederim cunku hem korkumu yenmem de hem de doktor seciminde bana cok yardımınız dokundu.

Boyut olarak bir şikayetim yoktu benim ama dikleştirme yapıldığında mecburen bir doku kaybı olduğunu ve bunun giderilmesi icin de kuculmesini istemiyorsam protez de takılmasını onerdi doktorum, ben de kabul ettim:1rolleyes:
Ameliyatım 2 saat 30 dk. civarında surdu ve şimdilik bir sorun yaşamadım.Sadece terlememeye cok ozen gosteriyorum cunku enfeksiyon riskini arttırıyormuş, yazın ameliyat olmak bu yonden bir dezavantaj ama kışın da tatiller kısa ne yapalım boyle oldu yanikaydirigubbakcemile3

Ameliyat olduğum gece hastanede kaldım ve hemşireler de sağolsunlar hep ilgilendiler, sabah yine geldi doktorum ve o cıkardı beni hastaneden.İlk gece hic ağım olmadı, zaten pek hareket de etmedim korkudan sanki patlayabilirmişim gibi hissettim nedense ama sanırım bu gerilme sarılı olan bandajlardan
Eve geldiğim zaman bir arkadaşımın yardımıyla sacımı bile yıkayabildim ve bantlardaki gerilme dışında bir acı duymadım sadece arada dikişlerin nerede olduğunu hissedebileceğim kadar bir sızı duyuyorum ama oyle dayanılmaz bir şey değil hafif bir şey sadece.

Bu surecte umarım size yardımcı olabilirim.Okumak icin ayırdığınız zamana teşekkur ederim.Sormak istediklerinizi cekinmeden sorabilirsiniz.Herkese guzel gunler diliyorum.a.s.