İyi gunler,
Ben 4 ay once meme kucultme ameliyatı gecirdim. Başlangıcta belirgin bir asimetri vardı fakat zamanla duzeldi. Kullanılan dikiş materyaline bağlı alerjik bir reaksiyon yasadım yani dikişlerde bazı bolgelerde sarı, kokusuz bir akıntı olustu. Ameliyatımı yapan doktor bunun normal iyilesme sureci oldugunu soylemişti (dikişlerin rezorbsiyonu sırasında normal bir surec oldugunu) . Ancak ameliyatımı asiste eden diger doktor gordugunde bunun alerjik bir reaksiyon oldugunu, cok nadir karsılastıklarını soyledi, kullanmam icin bir krem onerdi.
Daha sonra bu durum gecti ancak dikiş izlerim suanda pek de hos gorunmuyor, ozelliklede o akıntıların olustugu noktalarda biraz daha yaygın bir izler mevcut.
Dikis izlerinin rahatsız etmeyecek hale gelmesi ne kadar surer ? Ya da rahatsızlık duymaya devam edersem bu izlerin silinmesini, azalmasını sağlayacak bir alternatif var mıdır?
Bu ameliyatı olanlar icin gunluk kullanımda balenli sutyen kullanmayı mı yoksa balensiz ama alt kısmı destekli sutyenleri mi onerirsiniz ?
Bu ameliyattan sonra hamilelik, emzirme ya da aşırı kilo degişimi durumları haricinde goguslerde tekrar sarkma olur mu ?
Goğsun altında toplanıp buzulen fazla derinin daha cabuk yok olması icin doktorum o bolgeye baskı yapmamı onermişti. Bu deri fazlasını yukarıya gogsume dogru mu baskılamalıyım, yoksa asagıya karın bolgeme dogru mu ? Bugune kadar hep karnıma dogru baskıladım ve belirgin sekilde azaldı, fakat gecen gun bir arkadasım gogsume dogru bastırmam gerektigini soyledi ve aklım karıstı acıkcası.
Simdiden cok tesekkur ederim.
Meme Kucultme Ameliyatı sonrası
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Meme Kucultme Ameliyatı sonrası