kızlar yılların derdine nihayet ben de estetikle cozum bulmaya karar verdim. araştırmalarımı yoğunlaştırdım. ailemi ikna ettim. acısını da goze aldım; bu psikolojiden kurtulmak icin 3-5 gunluk acıya değer. tam kendimi iyi hissetmeye başladım derken bu kez de başka bi şey canımı sıkmaya başladı. psikolojim alt ust. sırf bu nedenle estetikten vazgecebilirim
benim derdim ameliyat izleri. ilerde eşime estetiği soylemek istemiyorum. şu anda estetik istiyorum gibi bi şey soyleyemem sevgilime. ondan gizli yaptırıcam. ilerde anlarsa ne zaman yaptırdın derse bu kez de onu kandırarak yaptırdığım ortaya cıkar; hic hoş olmaz. ama şimdi soylesem de şiddetle karşı cıkar; ona rağmen yaptırırsam yine sıkıntı cıkar. boyle kalırsam da sanki ilerde beni beğenmeyecek gibi geliyo. cunku dolgulu sutyen felan durumu idare ediyorum; ne kadar kucuk olduğunu bilmiyo. ama ya evlenince ((

ya kızlar nolur yardım edin. evlendiğimde eşim anlar mı? hem his olarak hem goruntu olarak. ameliyat izleri geciyo mu? anlaşılır halde kalıyo mu?

off (gitme: