300 cc cok mutsuzum:((((
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- 300 cc cok mutsuzum:((((
-
14-09-2022, 12:46:32kızlar inanılmaz mutsuzum lutfen bişi soyleyin ya delircem 6 gun once ameliyat oldum.goğus dokum hic yoktu doktorum en fazla 300 olur dedi kas altı high profile yaptı.ameliyat sonrası 325 sığarmıydı dedim sığardı ama abartı olur diye yapmadım dedi ne abartısı ya!!!.şu an bana cok kucuk geliyolar eminim yine destekli sutyen kullanmaya devam edicem ne anladım bu işten.goğus kafesim dar evet minyonum ama alabildiği kadar buyuk olsun demiştim.o kadar para o kadar eziyet offfff cok kotu taktım ya değdi mi offf cok uzuluyorum bi de ustelik ameliyat odem şişlik vs iyice kuculecekkk?????tamam eski hali resmen dumduzdu ama yani olmuşken neden daha buyuk olmasın ya bi kere ameliyat oluyo insan..cok kızgınım doktoruma cok mutsuzum ya( bi de yuvarlak oyle portakal gibi durur dedi damla yaptı.hic de oyle değilmiş keşke yuvarlak olsaydı keşke başka doktorla da goruşseydimm aceleye getirdim.ameliyat olmamış olanlar lutfen iyi araştırın ya emin olun.kahretsin ya en kısa zamanda foto ceker eklerim bildiğin normal genc kız goğsu gibi iki cıkıntı sanki.şişlikler inince dekolte de kalmazzz aşağı iner goğusler ohhh yine bunalıma gircem(