oncelikle , bu mesajı uc yıl boyunca arastırmış ,zaman zaman bunalıma girmiş, ağlama krizleri gecirmiş , doktorların hic meme dokun yok dedikleri , ve 1 ay once ameliyat olmuş biri olarak yazdığımı belirtmek istiyorum .
ameliyat olmayı duşunen arkadaşlara nacizane bir kac tavsiyem var .
oncelikle unutulmamalıdır ki, bu bir ameliyat . ve her ameliyatın ceşitli komplikasyonları olabilir. forumu okudugumuz zaman , herkes ne kadar guzel antlatmış , diye duşunebilir ve heveslenerbilirsiniz, ardından yeterli meme dokunuz oldugu halde ya ben de yaptırsam mı acaba, daha guzel olsa keşke , daha buyuk olsa diyebilirsiniz.
meme dokunuz yeterliyse, oyle yada boyle bir sutyeni doldurabiliyorsanız , benim tavsiyem ameliyat olmayın . ama doğuştan gelen sıkıntılarınız vardır, anomaliler vardır, memeniz hic yoktur, bu sizin psikolojınızı son derece bozmaktadır vs , o zaman denilecek bir şey yok . ama keyfi olarak ameliyat olmanızı tavsiye etmiyorum . guzellikler hep dile getiriliyor, bunları okumak sizi heveslendirebilir , ama sıkıntılar ya da uzuntuler pek paylaşılmıyor unutmayın .
protezlerın bulundugu kutunun ıcınden cıkan kitapcıgı şimdiye kadar okuyamamıistım , yeterli ingilizcem olmadıgı ıcın . dun yakınım cevirisini yaptı. orda yazanları ameliyat oncesi okusaydım inanın ameliyat mameliyat olmazdım o kadar cok komplikasyon riski var ki, ki bu komplikasyonlar bizim hep duydugumuz , his kaybı , kapsul vsden ibaret de değil, simdiye kadar duymadıgım bir suru risk.
beni en cok duşunduren ve canımı sıkan cumle şu oldu. hicbir protez omur boyu kullanım icin değildir.! bu ikinci belki ucuncu bir ameliyat demektir.

bir de şunu soylemek istiyorum , ameliyat olunca değişecekmişim gibi hisstemiştim. farklı bir ben olacak gibi... ben hala aynı benim . kendimi ayna karşısında begenmenin dısında , hic bir şey değişmedi. ameliyat olunca, tamamen farklı bir ben olacak dıye dusunmeyin
şu an goğuslerimi begeniyor muyum , evet , tam kıvamına gelmemelerine ragmen bir gecelik giydiğimde , kendimi aynada gorduğumde seviniyorum

amaaaa, unutmayın hicbir şey Allah ın yarattığı gibi, yaratılıştaki kusursuzluk gibi olmaz.

bu yazıdan goğuslerimi begenmediğim , ya da doktorumu begenmediğim anlaşılmasın lutfen . doktorum barış cakır. kendisi cok başarılı bir cerrah .

bu yazı sadece cok ihtiyacı olmadıgı halde, acaba biraz daha buyuk olsa nasıl olurdu , diye dusunup, heveslenenler, bize ozenenler icindir.

sevgiler.