kızlar yazıp yazmamak arasında cok kararsız kaldım .... cunku oncelikle kendim kararsızım ... :26: ameliyat olayı cok cektiriyor cunku burnumda cok cektim ... dr um benden sonra meme estetiği yaptı bir kadınada ... yan odama getirdiler onuda yani kadının cığlıkları acıkcası beni cok korkuttu

burun bitti sıra memede derken hala der oldum oyle kaldı psikolojimi cidden etkiledi ... ama en son iki gun once gene coştum ... zaten sağlık alanında calıştığım icin dr da tanıdık gittim goruştum ama ben silikon istemiyorum dedim ... vucudumda yabancı bir madde kabullenemiyorum nedense

dedimki sadece dikleşsin birde toparlansın yeter ... aynı anda lipoda yaptırmak istiyorum dr yaparız ddedi ama biraz senin icin zahmetli olur dayanırım diyorsan onuda aynı ameliyatta cıkaralım dedi ... :26:

şimdi dr un benden istediği şey biraz kilo vermem silikon olmayacağı icin kilo verirsem toparlamak daha iyi olcakmış şuan yaptırırsam yaptırdıktan sonra kilo verirsem hafiften istenmeyen bir sarkıntı oluşurmuş cok etkilemezmiş ama canımı sıkabilirmiş ... birde lipo icin bu şartmış oyle abartılı kilom yok ama en iyi sonucu almam icin bunu yapmalısın dedi falann ... şimdi kilo vermek icin kolları sıvıycam ... inş herşey istediğim gibi olur ...

benimle aynı şeyleri yaşayan yaşamak isteyen arakdaslar sizinde burdan paylaşımlarınızı bekliyorum