merhaba kızlar..bende ergenliğimden beri bir memem diğerine gore cok daha kucuk ve diğeride fazlasıyla buyuk meme ucu da cok geniş ilk başlarda ergenliğin getirdiği bi durum buyuyunce duzelir diye duşunduk sonra doktora gittim hormonlarla alakalıdır duzelir dedi oysa her yıl hormon testleri yaptırdım hic bir anormallik cıkmadı..bir kac yıl sonra estetik cerrahiye gittim bayan doktor baktı ve o da meme dokusu sağlıklı duruyor ameliyatla duzeltebiliriz dedi..gunluk hayatta beni cok rahatsız ediyor kendime uygun sutyen bulamıyorum kıyafetlerimde belli oluyor o yuzden her kıyafeti giyemiyorum bi taraf sarkmış ağırlık yapıyor bi taraf cok kucuk diğer konularda doğal meme buyutmeyle ilgili mesajları okudum kucuk olan goğsume uygulasam işe yarar mı kalıcı olur mu? ameliyat olmak istemiyorum ilerde boyle dunyevi şeylere takıldığım icin uzulup pişman olmak istemiyorum ama boylede kendime ozguvenim yok evlenince cok sorun olucakmış gibi geliyor kendimi kusurlu hissediyorumestetik ameliyatların gunah olduğunu biliyorum ciddi bir sağlık sorunu olmadıkca bu yuzden ameliyatta yaptırmak istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım...meme asimetrisi sorunu olan arkadaşlar fikir verin lutfen