Omer Ekin'e teşekkurler
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Omer Ekin'e teşekkurler
-
14-09-2022, 12:28:453 ay once Hacettepe'de Omer Ekin 'e ameliyat oldum. Hastane calışanlarına da Omer Bey e de cok teşekkur ederim. Tabi beni cesaretlendiren tecrubelerini aktaran kadınlar kulubu ahalisine de teşekkur ederim kızlar beni gercekten cok cesaretlendirdiniz.İlk gunler felaketti benim icin hele o ağrılar :18: Goğuslerim tam hayal ettiğim gibi olmadı belki ama yine de sonuctan memnunum. Belki de biz kadınların hayalleri hep uc noktalarda ve hep en mukemmel olanını istiyoruz
benim sağ goğsum bir tık daha yapay duruyor maalesef cunku bir goğsumu Omer bey diğerini İpek hanım yapmış dikişlerimde sorun yaşıyorum goğusun tam altında değil daha aşağıda cok belirgin bikini denedim dikişlerim alttan el sallıyordu biz buradayız diye ve hala cok mor kırmızı duruyor dikişlerimi Omer Bey atmamış zaten keşke onu da kendi yapsaydı daha doğrusu keşke bu operasyonu tek yapsaydı. bunu şey gibi duşunun hani annelerimiz dantel orerdi boyle parcalar halinde arada bir iki motifi başkası orse hemen fark edilirdi el değişikliği olurdu tam da onun gibi... Yine de artık daha kadınsı bir vucuda sahip olduğum icin mutluyum ilk gunler cok pişman olmuştum ağrıları cektikce ve cocuğumu kucağıma alamadığım zamanlarda ama şimdi iyi ki yaptırmışım diyorum. artık korkum kapsul oluşması deride incelme duşunsenize iki tane portakal koymuş gibi duruyor deri incelince Bu arada dikişlerin ne kadar surede iyileştiği hakkında bilgi ve tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim kızlar...