Son 1 hafta ama neden mutlu değilim :((
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Son 1 hafta ama neden mutlu değilim :((
-
14-09-2022, 12:27:25Mrb kızlar daha once bazılarınızla yazıştık artık kendi konu burdan acayım dedim
haftaya bugun memişlerimi buyutmuş olacağım inş ama cok karasızım ve gunler yaklaştıkca acaba cok mu erken karar verdim, Dr kendimi ve isteklerimi tam olarak anlatamadım diye en mutlu ve heyecanlı gecirmem gereken gunleri yoğun stres altında geciriyorum ( toplam 1 ay icinde ilk goruştuğum Dr ile bu kararı jet hızı le verdim tabi daha oncesinde istiyordum ama cok araştırma yapmamıştım neyse Dr um meme altı kesisi ike kas altı yontemi 280 cc yuvarlak protezi uygun gorgu. Acıkcası ilk etapta kesi yeri benim icin onemli değildi zaten evliyim onemli değil dedim ama sonra bu sitede daha fazla vakit gecirince benim 1 bebişim var zaten neden meme başı kesisi olmasın ki dedim. Acıkcası goğus altında o izi istemez oldum ( hele buyukluk konusunda 280 cc beni hic tatmin etmedi ve tekrar goruşmeye gittim. Ama goğus kafesin dar falan dedi zayıfsın fazlası taşma yapar dedi. Bu arada boyum 1.65 ve 55 kiloyum. Goğus altım 75 goğus cevrem 80 cm yani a cup bile değilim ( emzirme sonrası goğuslerim tamamen gitti ( şimdi bu sitede benim boy ve kiloma yakın hatta goğus altı 75 cm olan ama 300-350 cc yaptıran bircok arkadaş var ve coğu biraz daha buyuk bile guzel olurmuş derken ben nasıl 280 cc ile tatmin olayım ki ??? Ben de emzirmiş ve esneklik payı olan biri olarak neden en azından 300 olamıyorum neden ve bağış taşna yapıyor anlayamıyorum ( offf eğer bu psikoloji ile ameliyat olursam mutsuz ve daha ağrılı bir surec beni bekliyormuş gibi geliyor ( tecrubeli arkadaşlar lutfen yardım edin bu saatten sonra Dr değiştiremem de ne yapıcam ben ((