Hacettepe meme buyutme ameliyatı korkuyorum... :( yardım edin
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Hacettepe meme buyutme ameliyatı korkuyorum... :( yardım edin
-
14-09-2022, 12:24:07Merhaba bayanlar. Meme buyutme ameliyatı olmaya karar verdiğimde internette araştırma yaparken tesadufen size rastladım yaklaşık 3 aydır yazdıklarınızı okuyorum. Burada okuduğum olumlu referanslarınızla Ankara ya Hacettepe hastanesine Omer beyle goruşmeye gittim. Cok olumlu ve guzel gecti samimi, bana guven verdi. Kararımı verdim 13 Eylul cuma allah kısmet ederse ameliyat olacağım. Kas ustu 200cc yuvarlak meme altı kesisi. 2 gunum kaldı ağrı eşiği duşuk hastanelere fobisi olan biriyim canım acımasa da ağlarım
bu huyumu sevmiyorum ama boyleyim. İlk kez narkoz alacağım ilk kez ameliyat olacağım bu yuzden neyle karşı karşıya kalacağım konusunda sadece yazdıklarınız sayesinde fikrim var. Bu ameliyatı olmayı cok istiyorum bir o kadar da korkuyorum ya son anda ben vazgectim deyip cıkarsam ( Kızlar bana yardım edin motivasyona cok ihtiyacım var. Zaman yaklaştıkca nefesin kesiliyor kalbim sıkışıyor resmen şimdi boyleysem hastanede ne yapacağım ( Kas ustu ameliyat olan arkadaşlar yardım edebilir mi acaba surecleriyle ilgili bilgilerini paylaşabilirler mi ??