Merhaba.
Ben Canakkale de yaşıyorum. Silikon taktırmaya karar verdim. Birkac doktorla goruştum ve doktorumun yakında olmasını baz alarak şuan Canakkale de gorev yapan Prf. Dr. Emrah Arslan a muayene oldum. nette kendisiyle ilgili cok fazla yoruma ulaşamadım, daha once Mersin Univesitesinde gorev yapmış bir doktormuş. tanıyan bilen fikri olan arkadaşlar varsa paylaşmalarını rica ediyorum. Doktor olabildiğince hassas ilgili ve guven verdi bana. Tabii bu guveni sağlaması operasyonun yuzde yuz sorunsuz gececeği anlamına da gelmediğinden tanıyan arkadaşlardan rica ediyorum fikirlerini paylaşmalarını... Benim goğuslerim cok kucuk. tam dolgulu sutyen kullanıyorum şuan. ben yapay bi gorunum istemediğimden doktorum beni muayene ettiğinde damla silikonun daha doğal ve iyi olacağını soyledi tavsiyesi damla silikon oldu. ort. 250-350 cc arası. ama yapın uygun dilersen yuvarlak silikon da kullanabiliriz dedi ki benim ilk duşunduğum yuvarlak silikon olmuştu ama doktorun soylediğini de baz alarak damlayı duşunmeye başladım. Başka bir doktor muayene etmedi fakat damla silikonun ileride sarkma durumu olabileceğinden bahsetti ve dışarıdan hissedilme riskinin daha fazla olduğuna değindi. Ben de ort. boyutlarda damla silikon olabilir diye duşunurken bu doktorun soyledikleri aklımı karıştırdı... gercekten damla silikon oyle bi risk taşıyor mu? ayrıca bazen damla ve yuvarlak silikonlu fotoğraflara baktığımda yuvarlak silikonların daha cekici geldiğini duşunmeye başladım. Birde şoyle bir durum var, şuan goğuslerim cok kucuk olduğundan bi yadırgama surecim elbette olacaktır. yuvarlak silikon oraya monte edilmiş gibi yapay bi gorunm de sergileyebilir gozumde... ayrıca ort. kac beden buyutmem daha mantıklı olur sizce. şuan 30 yaşındayım bekarım ileride bebeğim olduğunda emzirme doneminde mutlaka goğusler şişecektir, o donem bittikten sonra goğusler eski halini alır mı yoksa o şekilde mi kalır. bir de doktorumla kullandığı silikonun markasını konuşmayı tamamen unuttum (onumuzdeki hafta onu da sorucam) bana cıkardığı fiyatlar 5000tl-5400tl arası idi, mentor kullanıyor olma ihtimalini yuksek duşunuyorum aslında, size gore en ideal, doğal ve hissedilmeyen marka hengisidir? benim operasyonum goğus altı kesisiyle yapılacak iyileşme sureci kişiden kişiye farklılık gosterir muhakkak ama ort. ne kadar zamanda o yaralar kaybolur... kafam yine karmakarışık oldu... yardımcı olursanız cok sevinirim...