Hem selulitlerinizle savaşmak hem de tuylerinizden kurtulmak ister misiniz melekler?

Yeni cıkan bir aletle bu mumkun !
Derma Seta Epilasyon Aleti..
Gecelim tanıtımımıza

Derma seta epilasyon aleti ile ağdaya , jilete , pahalı lazer tedavilerine son vermeye hazır olun , artık epilasyonun ne
kadar kolay ve zevkli olduğunu sizlerde derma seta ile yaşayabilirsiniz.Tek yapmanız gereken Derma Seta ' yı calıştırıp
vucudunuzun uzerinde gezdirmek tuylerin ne kadar kolay ve acısız yok olduğuna şaşıracaksınız. Peki selulitlerinizden de
şikayetcimisiniz o zaman derma seta tam size gore , tum dunyada guzel ve bakımlı bayanların tel tercihi Derma Seta
Derma Seta,
1- Acısız epilasyon yapar.
2- Ayak bakımı yapar.
3- Peeling yapar.
4- Topuk catlaklarını ve nasırları giderir.
5- Selulit tedavisi yapar.
6- Yuz bolgesinde ki tuyleri alır.
7- Bikini bolgesinde ki tuyleri alır.
8- Temizleme fırcasıyla yuzunuzu temizler.
9- Vucut parlatıcı başlığıyla genel vucut nemlendirmesi ve bakımı yapar.
Bakın kullananların ne yorumlar yapmış melekler

Gulsum, ben bu urunu uzun zamandır kullanıyorum diyebilirim ki 15 gunde bir kullanım yapıyorum ve cok memnunum kesinlikle cildiniz yumuşacık oluyor olu derileri aldığından cildiniz yenileniyor,tuyler de cabası tavsiye ederim
05.11.2010
Sevda, Zahmetsiz bir urun yormuyor acıtmıyor cok başarılı.
29.10.2010
Gamze, Merhaba inanın super urunmuş bir kadın icin bu kadar guzel bir urun olur.sağolun
21.10.2010
Ayrıntılar kampanyalar icin lutfen TIKLAYIN MELEKLER

Selma, Urunu dun denedim. İşe yaradı. Ama vucudun geniş alanlarında kullandığımda tekrar yazarım. Sonuc olarak bu acısız ve ucuz epilasyon yontemini cok beğendiğimi soyleyebilirim. Cok
pratik, TV izlerken epilasyon ve masaj yapıyorum.
19.10.2010
Melike, Derma Seta alalı 15 gun oldu 2. kez kullanmaktayım, oldukca pratik cok cabuk sonuc alıyorsunuz, en guzeli yanı cildim yumuşacık oluyor ve cok kolay epilasyon yapıyorum teşekkurler.
11.08.2010
Canan, Merhaba Hakiki bir urunmuş tavsiye ederim ozellikle calışan bayanlar bizlere gore ideal bir urun kolay bi şekilde epilasyon, vucut bakımı ve masaj yapıyorum bu şekilde kendime ayıracak daha cok vaktim kalıyor hic duşunmeyin.
11.07.2010