Ben 44 gun once meme kucultme ve burun estetiği ameliyatı oldum. Karar verme aşamam cok hızlı oldu. Arkadaşımla omuzlarım ağrıyor diye muhabbet ederken ertesi gun kendimi Prof. Dr. Cuneyt Ozek in muayenehanesinde buldum. Arkadaşım tanıdığı icin oylesine goruşelim diye gittik. Goğuslerimle ilgili goruştukten sonra bir anda burnumu da istiyorum ben senelerdir diyince benim burnuma benzer daha once yaptığı bir burnu gosterdi ve ben bayıldım bende istiyorum dedim. Daha sonra ailemle goruşmek karar vermek ameliyat gunu alıp ameliyatı olmak 15-20 gunumu aldı. Ailem ameliyat gunu hastanede hazırlıklar tamamlanıp ameliyat icin goturulurken bile vazgecirmek icin uğraştılar ama nafile ben kafaya koymuştum. Ameliyat a girmeden sakinleştirici yaptılar gerisini hatırlamıyorum. 5.30 saat surdu ameliyatım. Akşam 10.30 da cıktım ameliyattan ve yuzumde cizgi şeklinde cok az morarıklık vardı. butun gece uyudum ara ara yuzume buz koymak icin uyandırdılar. Ağrım olmadığı icin mışıl mışıl uyudum. Ertesi gun dr geldi kontrol etti ve eve cıktık. 3 gun sonra goğsumdeki direnleri ve burnumdaki tamponu cıkarmak icin kontrole gittim. direnler cıkarken hic hissetmedim tamponlarda cok az bir sızı ama ikiside cıkınca inanılmaz rahatladım. burnumdan nefes alabiliyordum. direnlerde biraz rahatsızlık veriyordu. sadece direnlerin cıktığı akşam ağrım oldu. sonrasında ağrı kesiciyi bıraktım 1 haftanın sonuda tekrar kontrole gittim ve goğsumdeki sargılarım acıldı. burnumdaki tampon cıktı. sporcu sutyeni taktılar hemen. burnuma da bantlar yapıştırdı doktorum. yuzumdeki morluklar 1 haftanın sonunda sararmış ve neredeyse gecmişti. bu sure icinde oturur vaziyette uyudum morluklar ve şişlikler daha cabuk gectiği icin. zaten. tek kotu olan 1 hafta boyunca banyo yapamadım. 1 hafta sonra tekrar kontrole gittim. bantlar normalde cıkartılıyormuş ama daha hızlı insin şişlikler diye 1 hafta daha bantlı ve oturur vaziyette uyudum ve baya alıştım oyle yatmaya hala 2 yastıkla yatıyorum odemler daha hızlı insin diye. 1 hafta sonra banyo yaptım ama 5 dk dan fazla kalmamak ve ılık su olacak şekilde. yine bir hafta sonrasında kontrole gittim bantlarım cıktı. Doktorum sık sık gormek istiyor. Herşeyden emin olmak icin ve ben her seferinde İzmire gitmek zorunda kalıyorum

Bantlar cıkınca burnum epey şişti. masaj verdi burnuma odemler daha hızlı iner diye.Goğuslerimin dikiş izleri kabuklandı ve neredeyse dokuldu sayılır. 15 gun sonra yine kontrole gittim burnumdaki şişler baya indi ve cok doğal bir burnum var şimdi. ben soylemezsem eğer kimse estetik olduğunu anlamıyor. Uzun zamandır gormediğim arkadaşlarımsa sen daha bir guzelleştin sanki diyorlar

Goguslerimdeki dikiş izleri icin contractubex kullanmaya başladım. sabah akşam masaj yaparak suruyorum ve bu biraz uşenmeme neden oluyor. bir sonraki kontrolum 1 ay sonra. Burnum icinse ameliyattan sonra arnica kullandım odemler ve morluklar icin. burnumda alcı varken morararn ve şişen her yerime surdum. simdi de burnuma suruyorum masaj yaparken bence faydası var. bir de odemlerde en buyuk etkilerden birinin alkol olduğunu soyluyor doktorum. alkol sigara kullanmadığın icin cok hızlı indiğini soyledi. birde ameliyattan sonra kafanız hangi tarafa duşerse uyurken o taraf daha fazla şişiyor. benim hep sağa doğru duşmuş kafam ve sağ taraf daha şiş birde 1 ay yan yatmadım dr şimdi yatabilirsin diyor ama goğuslerimden endişelenip hala sırt ustu yatıyorum.