Merhaba arkadaşlar, aktif uye olmasam da forumu aktif olarak takip edip okuyordum. Karar aşamamda ve ameliyat sonrasında yazdıklarınızın cok yardımı oldu.
3 hafta once 300cc damla silikon koyuldu. Goğus ucu kesisi kas altı uygulandı. Ameliyat sonrası ilk 3 gunu hatırlamak bile istemiyorum. Oyle veya boyle işin zor kısmını atlatmış olduğumu hissediyorum. Ancak kafamda birkac soru var yardımcı olursanız cok sevinirim
1. Ameliyattan bir hafta sonra kontrole gittiğimde doktorum masaj icin erken demişti. 2 gun sonra tekrar randevum var galiba o zaman masaja başlatacak. Ancak forumu okuduğumda kimilerinin doktorunun hemen ameliyat sonrası onerdiğini gordum. Bu konuda bilgisi olanınız var mıdır?
2. Cok cok az yumuşadılar ancak hareketsizler eğilmeye yan donmeye karşı hic bir hareketleri yok. Ne zaman biraz daha doğal olup yercekimiyle birlikte hareket edebilecekler?
3. Ameliyattan bir bucuk hafta sonra baktığımda bir gecede oluşan catlaklarımla karşılaştım. Hemen doktoru aradım cunku bana biraz ihmal gibi geldi. Sonucta evet olabilecek birşey deri bir anda genişliyor. En azından nemlendirmem gerektiğini belirtebilirdi. İşin telaşıyla benim aklıma bile gelmedi. Bu cok gorulen bir durum değil ikinci kez karşılaşıyorum dedi doktorum. Artık olan olduğu icin cok takılmadım ve ne yapmam gerektiğini sordum. Nemli tut ve hazır yeniyken catlak kremi kullan dedi. Yeni oluşumları engellemek icin kremler ve yağlar kullanıyorum ancak tedavi icin henuz almadım catlak kremini. Bir marka isim onerebilirseniz mutlu olurum
4. İki gundur sızlamalar başladı. Ters bir hareket yapmadım olağandışı bir durumum olmadı. Adet tarihim yaklaşıyor, onun bir etkisi olabilir mi?
Goğus buyutme oldum, sorularım var kızlar
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaþam & Danýþman
- Saðlýk
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Goğus buyutme oldum, sorularım var kızlar