Lutfen yardım edin
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Lutfen yardım edin
-
14-09-2022, 11:18:01arkadaslar merhaba ben genel olarak gercekten ortalama yada altında guzellikte bi kızım ve bu durum inanılmaz canımı sıkıyor cubku zaten cabalasam da bi basarı elde edemedim hala da cabalıyorum bari guzel olsaydım daha kolay olurdu bu hayata bakmak diye dusunmeden alamıyorum ağlıyorum bazen ve bu psikoloji olarak beni aşmaya başladı erkek arkadaslarımın benden ayrılmasını buna bağlıyorum goguslerime yani kucuk olduğunu fark eden alıp basını gidiyomus gibi gelşyo oysa cinsel bisey yasamadım hic biri ile zaten istesem de asla cesaretim yok dişlerim ve burnum yamuk zayıfım ve yogun tempo parasızlıktan spora da gidemiyorum ustune goğuslerimde cok kucuk bu durum canımı inanılmaz sıkıyor diğerlerine nazaran daha cok cubku en cok goze batacak şekilde kucuk ve bu tum hayatımı etkiliyor omuzları genişte bir kadınım ustume asla bikini mayo giyemiyorum dekolte zaten asla olmuyor kıyafetler askı gibi duruyor vs baya kafaya taktım bu yuzden ilk ameliyat hakkım goğus ameliyatı olarak kullanmak istesem de ciddi pahalı sizden ricam uygun fiyata oldugunu dusundugunuz guncel fiyat bildiginiz bi devlet hastanesi varsa yazarsanız alta diğer ameliyatlarda gecerli olmak uzere cok sevinirim dis teli goğus ve burun estetiği gibi şimdiden teşekkurler