Merhaba 4 ay once meme buyutme ve dikleştirme ameliyatı yaptırdım. 37 yaşımdayım ve bu ameliyatı yaptırmayı yıllardır istiyordum ama ameliyat korkum ve ameliyat sonrasında istenmeyen cirkin goruntu olabileceği korkusuyla hep erteledim. 2018 de kesin kararımı verdim ve doktor araştırmaya başladım. 2019 yılında tam doktoruma karar verdim dedim ve goruşmeye gittim. Doktor o kadar moralimi bozdu ki yaptırmaktan vazgectim. Eşim ne kadar cok istediğimi biliyordu ve Kadınlar Kulubunden Doktor Omer Ekin ’i buldu. Hemen ertesi gune randevu aldı. Omer Bey muayene etti ve sadece buyutmenin yeterli olmayacağını dikleştirmekte gerektiğini soyledi ve bunun dışında sadece ama sadece cok guzel olacak dedi. Asla diğer doktorlar gibi uzun uzun konuşmuyor cunku buna ihtiyacı yok gercekten yaptığı işler harika. İnstagramdan takip edebilirsiniz. Bana o kadar guven verdi ki hemen ameliyat gunune karar verdik. Tek korkum cok ama cok buyuk olmasıydı. Omer Bey o kadar doğal yaptı ki sadece muhteşem gorunuyorlar. Bankada calışıyorum izin benim icin problemdi. Ameliyatı Cumartesi gunu planladık. Ameliyat oncesi cok heyecanlıydım sonucun kotu olmasından korkuyordum. Bu endişem boşunaymış. Ameliyatın ilk gununun cok ağrılı olabildiğini hep okuduğum şeydi ama benim anlattıkları gibi ağrım olmadı. Sezaryan ameliyatından daha kolaydı. Hastanede 1 gun kaldım. Ertesi gunu doktorum kontrole geldi ve direnleri cıkarttı. Direnler demişken beni direnler cok endişelendirmişti. Nasıl cıkacaklardı. Neyse ki endişelenecek hicbir şey yok direnler cıkarken hissetmiyorsunuz. İlk birkac gun yataktan kalkmak gercekten zordu. Goğus kafesimin uzerinde gercekten baskı vardı ilk gun daha fazla olan baskı her gun daha da azaldı. Kesinlikle 1 hafta gectiğinde baskı kalmamıştı. İkinci hafta işime dondum. İş yerinde hicbir sıkıntı yaşamadım. İkinci hafta bittiğinde sanki ameliyat olmamış gibiydi. Kollarımı yukarı kaldırabiliyordum. Onlem olsun diye ilk ay hic ağır kaldırmadım. Ameliyatımın uzerinden 4 ay gecti ve şuan bikini, sutyen, dekolte elbise almak hic bu kadar zevkli olmamıştı. Ameliyattan once kocaman bir gobeğim varmış gibi hissediyordum ama memem yokmuş. Şimdi kıyafetlerim daha cok yakışıyor. Meme buyutme duşunuyorsanız ve Ankara da yaptıracaksanız Omer Ekin ’e sonuna kadar guvenebilirsiniz.