dolunay ve idrar dolunay takvimi tuylere enteresan cozum dolunayda tuy alma dolunayda ağda
Milliyet'te bir koşe yazarı kaleme almış dun.Baya enteresan geldi Uygulayan ya da uygulayıp paylaşmak isteyen varsa buyursun

İşte Yazı...

Gecenlerde annem ile yeni cıkan ve tuy azaltıcı ozelliğinden bahsedilen bir urunden bahsediyorduk. Yanımızda oturan hanım kulak misafiri olmuş olmalı ki lafımızı bolup “Tuylerden kurtulmanın en kesin yolu nedir biliyor musunuz” dedi. Kadının kaymak gibi kol ve bacaklarını fark edip heyecanla “Nedir?” diye sordum. “Bana da anneannem soylemişti. Dolunaylı bir gecede tum bacak ve kollarına ağda yapacaksın. Sonra da kendi idrarını alıp ağda yaptığın yerlerine sureceksin” dedi. Farkında olmadan “Iğğy” şeklinde bir tepki vermişim. “Sen yuzunu buruşturuyorsun ama benim ikinci seferden sonra bir daha tuyum filan cıkmadı” dedi gercekten de tuysuz kollarını gostererek.Ama unutmayın bu anlattıklarımın hicbiri kanıtlanmış uzman tavsiyeleri değil. Hatta bildiğiniz kocakarı masalı demek daha doğru olur. Belki etrafta kadınların en hassas noktalarından birinden yararlanıp her dolunayda hain kahkahalar atan bir deli bile olabilir. Bilmiyorum. Ben sadece duyduklarımı anlatıyorum. Her ne kadar tiksindirici olsa da omur boyu kıldan tuyden konularla ilgilenmemenin cazip bir hayal olduğunu duşunuyorum...