Meme Protez 21. Gun
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Meme Protez 21. Gun
-
14-09-2022, 10:50:57Merhaba kızlar meme ameliyatı surecimden biraz bahsedicem tam 3 haftayı doldurdum 21. Gunum.. 425 cc kas altı hp silikonlarım takıldı. İlk gunler burda aşırı derecede sızlanıyordum bir suru konu actım hatta ağırlarım ve endişelerim ile ilgili hatta ilk 5. Gun falan pişman olmuştum..Ama şu kadarını soyleyim kızlar şuan tam şekli oturmamasına rağmen iyiki oldum diyorum cunku yeni memelerimle aşk yaşamaya başladık bile 15. Gunden sonra ağrılarınız tamamen geciyor, tabiki yinede kendinizi kollarınızı zorlamayın ağır falan kaldırmayın.Ama gunluk yaşantınıza donebiliyorsunuz uzun yuruyuşler alışveriş hatta ben duğune bile gittim. Hala ameliyat sutyenimi ve goğus bandımı kullanıyorum ama desteksiz ve balensiz Basit bir sutyen aldım arada onla kacamak yapmama izin verdi doktorum.İlk gunler yatıp kalkmak o kadar acı vericiydi ki bir hafta hic yatmadım.. Şimdi gercekten şukur ama hala yan yatamıyorum. Surecim bu şekilde kızlar.Sorunuz varsa sorabilirsiniz.Ameliyatının uzerinden uzun sure gecenlerde tam anlamıyla ne zaman eskisi gibi ameliyat olmamış gibi hissettiniz?Normal cinsel yaşantınıza ne zaman dondunuz merak ediyorum bunu acıkcası yani goğuslere ne zaman istediğimiz gibi dokunuyoruz biraz ozel bir soru ama merak ediyorum kızlar