* Ameliyat sureciniz hakkında tek bir konu acarak paylaşımınızı yapınız. Yeni fotoğraf ekledim, 18 gunluk halim, canım doktorum X, bende ameliyat olmak istiyorum, yardımmmm, hadi bana fikir verin vs gibi konulara onay verilmeyecektir.

Ameliyat olmadı iseniz sorularınızı bu başlıkta -
http://www.kadinlarkulubu.com/meme-...tetigi-olmak-isteyenlerin-paylasim-alani.html - , doktorların ana başlıklarında veya operasyon geciren uyelerimizin kendi başlıklarında Ameliyat olan uyelerimizin bu forumda kendi surecleri ile ilgili actıkları konular tek başlıkta toplanacaktır. Konu actığınızda aşağıdaki etiketlerde doktor ismi, ne ameliyatı olduğunuz gibi bilgiler verebilirsiniz. ( Or. doktor X, meme kucultme estetiği, meme buyutme ameliyatı, kasaltı yuvarlak protez, lolipop tekniği meme dikleştirme, meme rekonstruksiyonu vs..)

* 25 mesajı olmayan uyelerimizin fotoğraf ekleme ve albumlerdeki fotoğrafları gorme hakkı yoktur. Bazılarınız karşı cıksa da bu forumda sadece kişilerin fotoğraflarına bakıp, hicbir paylaşım veya yorum yapmadan uye olan kişiler istemiyoruz. Paylaşımınızı yapın, sorularınızı sorun bildiğiniz şeyler varsa anlatın ondan sonra fotoğrafları gorme hakkınız olsun. Sadece mesaj doldurmak icin hjgsrtyuw, ........, sacma sapan şiirler, iyi geceler, gunaydın vs gibi mesajlara izin vermeyeceğimiz gibi bundan sonra bu şekilde mesaj doldurmaya calışan uyelerimiz ceza alacaklardır. Sitede bir dolanın eminim paylaşım yapacağınız bircok konu bulabilirsiniz. Bu sitenin size bir yararı oluyorsa sizin de girdiğiniz iceriklerle siteye bir yararınız olsun lutfen.

edit: Mesaj sayınızı doldurmanız icin size bir guzellik yaptım
http://www.kadinlarkulubu.com/geyik...isteyenlerin-paylasim-alani.html#post19884936

* Yasal mevzuat nedeni ile siteye eklediğiniz operasyon oncesi ve sonrası fotoğrafları, kendi albumunuze sadece arkadaşlarınızın gorebileceği şekilde ayarlayarak ekleyin. Genele acık veya forum mesajlarına fotoğraflar ekleyenler uyarı cezası alacaklardır.

* Forumumuzda hicbir şekilde doktor karalamaya izin vermemekteyiz. Bazılarınız hep olumlu şeyler mi yazacağız dese de bu hem siteyi hem de sizleri zor durumda bırakır. 180.000 uyeli bir paylaşım platformu burası. Bazı uyelerimiz hakkında bu tarz mesajlar yuzunde dava acılmış durumda. Bu duruma duşmek istemiyorsanız paylaşımlarınızı dikkatli yapınız. Tabii ki memnun kalmadığınız bir operasyondan bahsedebilirsiniz ama cumlelerinizi dikkatli kurmalısınız. X doktor kasap, beni, mahvetti, arkadaşımın memesi şoyle oldu gibi mesajlara izin vermeyiz. Bu kadar sorun yaşıyorsanız TC mahkemeleri emrinizde davanızı acar yasal surecinizi beklersiniz. Bu forum hicbir doktorun mesnetsizce kotulenmesine alet olmayacaktır. Ayrıca okuduğunuz her olumsuz yoruma da inanmayınız. Burayı izleyen doktorlar da var ve defalarca burda yazan hastasının kim olduğunu kendisi araştırıp, yazdıklarının yanlış olduğunu kayıtlarla belgeleyenler var. Burda şurdan memnun değilim derken doktorun bu durumun oluşacağını kendisine daha oncesinde soylediğinden bahseden yok. Bu konular zaten yargıda ama sizlerden mesajlarınızı yazarken ozenli olmanızı rica ediyorum.

* Forumumuzda doktor karalamaya izin vermeyeceğimiz gibi doktor reklamına da izin vermemekteyiz. Zaman zaman uye isimlerinin altında "reklam amaclı uyelik" yazısını gorursunuz. Tespit ettiğimiz her uyeyi siteden uzaklaştırıyoruz. Bazıları yeni uyeliklerle donuyorlar ama onları da teknik takip ile yeniden siteden uzaklaştırıyoruz. Elbet yakalayamadıklarımız da vardır. Ozel mesajlarla reklam yapmaya calışanlar da vardır. Şuphelendiğiniz mesajları lutfen kotu icerik ile bildiriniz ki bizler de gerekli araştırmayı yapalım. Bu arada şupheendiğiniz her uye de reklam yapıyor diye bir kural yok bunu da unutmayın lutfen.

* Hepimizin bildiği gibi ilaclar kişilere bunyelere ve hastalıkların derecesine gore turleri ve dozları değişmekte, yan etkileri kişiler uzerinde farklı etkilemeler yaratmakta. Sizlerden isteğimiz lutfen site icinde ilaclar icin başlıklar acmayalım, bu yonlu sorular sormayalım, kendi ilaclarımızı başka uyelerimize onermeyelim. Karşılaştığımız bu icerikte konular ve mesajlar direk silinecektir. Sizlerden de bu tarz mesajları gorduğunuzde bizleri uyarmanızı rica ediyoruz.

* Son olarak sitemizin bu bolumu cok geniş bir bilgi kaynağına sahip olsa da sanal bir dunya. Secimlerinizi yaparken buradaki bilgiler ile kendi tecrubelerinizi, doktor goruşmelerinizi harmanlayın. Bazı mesajlarda buradaki yorumlara cok guvendim o doktora gittim boyle oldu deniyor. Kendi hissettiğiniz dışında hicbirşeye koru korune inanmayın.

Forum alanlarını kullanırken; 3.Şahısların kişilik ve gizlilik haklarını ihlal edici iletiler yazmak hukuka ve yasalara aykırıdır. T.C. yasalarına ve hukuka aykırı olan bu tur paylaşımlar site icerisinde tespit edildiği veya hak sahibi tarafından şikayete konu olduğu takdirde, kullanıcı siteden uzaklaştırılacağı gibi, sistem tarafından tutulan kayıtlar, talepleri halinde yasal mercilere verilebilecektir.

HAK SAHİPLERİNE ve YASAL MAKAMLARA

Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amac edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya gore, site yonetiminin hukuka aykırı icerikleri kontrol etme yukumluluğu yoktur. Bu sebeple, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir bicimde paylaşıldığını ve yasal haklarının ciğnendiğini duşunen hak sahipleri veya meslek birlikleri, iletisim adresinden bize ulaşabilirler. Buraya ulaşan talep ve şikayetler Hukuk Muşavirimiz tarafından incelenecek, şikayet yerinde gorulduğu takdirde ihlal olduğu duşunulen icerikler sitemizden kaldırılacaktır. Ayrıca, mahkemelerden talep gelmesi halinde hukuka aykırı icerik ureten ve hukuka aykırı paylaşımda bulunan uyelerin tespiti icin gerekli teknik veriler sağlanacaktır.

Guzel paylaşımlar dilerim.