merhaba naci bey.

iki ay once meme op. gecirdim.silikon artı dikleştirme ameliyatımdan sonra birtakım sorunlar yaşadım goğus ucumun biri diğerinden 3 santıme yakın buyuk oldu doktoruma rahatsızlığımı dile getirdikten sonra dr beni kılınığınde 40 dk.lık bır operasyonla buyuk olanı diğernle aynı yaptı.uc gun once pansumanım cıktı kucultugu mememın ucu dıgerınden kucuk olmus sımdıde.ıkıncı operasyondan sonra cok acı cektım 3 hafta olmasına ragmen yaralarım kapanmadı akıntılar var bir diğeride obur mememmdede sızıntılar başladı yaram acılmaya basladı sankı ..sol memem dığerınden cok sarkık oldu altını avucladıgımda protez elımde dr zamanla duzelıcek dıyor.masaj ve ozel bir sutyen vermedi doktorum.ameliyattan oncekı sağ memem fazla sarkıktı operasyondan sonra buzgum buzgum oldu dıkıs yerlerıne dogru.dıklestırme goğus ucundan cember seklınde yapıldı arıon marka protez ve kas zarı altı yapıldı.naci bey lutfen beni aydınlatın sizden memnuniyelerin fazla olduğunu duyuyoruz.bu problemlerı yasamam normalmı cvbınızı beklıorum.kısa zamanda sıze muayene olamak ıstıyorum.