Kızlar ben operasyon gecireli 4 hafta olucak neredeyse doktoruma ısrarla 275 ustu takmasını rica ettim o da tamam denerim buyuk ccleri hangisi daha iyi olursa yaparım dedi(ben 300 cc istiyodum) ameliyattan cıktım(narkoz=uşumek,ağrı=pişmanlık) sonucta ağrıları falan goze alıyosun yeter ki istediğimiz gibi olsun...İlk gunku odemli halini cok beğenmiştim hani şuan da o kadar olsa cok memnun olucaktım;ama değil bi kac gun once ic camaşırı baktım markadan markaya değişiyo sanırım x bir markada 75c oldu 80 olanın uc kısmı biraz pot gibi durdu diğer bir markada 80 b ler oldu bugun olctum gogus cevresi 89,5 gibi bir şey cıktı bu arada boyum 164 kilom 61 yani ince bir insan değilim o yuzden bence kucuk ya moralim 0 bugun doktora kontrol icin gitmem gerkiyo masaj gostericem demişti ama o kadar moralim bozuk ki belki giderim belki gitmem modundayım ;cunku ben ne istediğimi bilerek gittim o da tamam dedi ve ameliyatta 275 takılmış cok guzel cok doğal olmuş diye diğerleri denenmemiş konuşmalarından anladığım kadarıyla(gogusum daha buyuğunu almayabilirmiş falan da dediler goğus altı olcum 80...ameliyat 45 dak surmuş bence diğerleri denenmedi)