sense_peace meme kucultme ameliyatı deneyimleri
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●4 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaþam & Danýþman
- Saðlýk
- Estetik, Estetik Cerrahi
- sense_peace meme kucultme ameliyatı deneyimleri
-
14-09-2022, 10:37:08Meme kucultme ameliyatından sonra 5 gunumeyim, deneyimlerimi paylaşmak istedim. Ameliyat cıktıkdan sonra cok ağrım olmadı, işin ilginc yanı hic birşey hatırlamıyorum ameliyathane hakkında, ilk gece hafif bir bulantım oldu onun dışında hic bir sorunum olmadı şeytan kulağına kurşun.. sağ memeden 800gr, sol memeden 760 gr cıkarmış. 2.nci gun biraz agrım oldu oda agrı kesici ile duzeldi, dokorum harika birisi drenleri hemen ertesi gun cekti, kollarımı kaldırmadıkca ağrım olmadı memenin altında halen bantlar var o yuzden doktorumun soyledigi o kotu yara izini gormedim hala ama doktorum ameliyatıma 100 uzerinden 100 puan verdigini soyledi. kafama taktıgım izlerinde birşekilde azaltmış daha az olacagını soyledi. ameliyat once 95'i zorla giyiyordum ameliyat cıkıgımda 85 sutyenim takılıydı bu guzel bir duygu
insanı mutlu edende bu. 2 gundur ağırlıgın azaldıgını hissetmeye başladım. akşam yatmadan once banyo yapacam doktorum 3 gun banyo oneriyormuş ama ben cesaret edemedim. cumaya kontrolum var biraz morluklar oluşmuş onları gosterecegim sanırım dogal şeyler ameliyattan sonra. Gercekten bu ağırlıgı uzun sure cekmeye gerek yokmuş ama ne olursa olsun doktorunu iyi secmek onemli duzce devlet hastanesinde boyle iyi bir plastik cerrah olacagını ihtimal vermemiştim.