Merhaba arkadaşlar, goğuslerimi buyutturmek icin uzun zamandır doktor araştırıyordum. Nebil Bey'le goruşmeye gittim. Muayene sırasında, uzun uzun operasyon hakkında bilgi verdi.Aklıma takılan tum soruları cevapladı. Nebil Bey, yakından ilgisi ile muayene esnasında bana buyuk bir guven verdi. ''İşte doktorum bu!'' dedim. 2 hafta sonrasına ameliyat gunu aldım. Doktor kasaltıma, kol altı kesisiyle protezlerimi yerleştireceğini soyledi. Bu sayede iz problemim de olmayacaktı. Fakat daha sonra internetten yaptığım araştırmalarda kol altı kesisinin cinayet olduğunu soyleyen bircok yazı okudum. Bunlar aklımı karıştırmıştı. Doktorumu aradım ve goğus altından kesi istediğimi soyledim. Ta ki ameliyat gunune kadar fikim boyleydi. Ameliyat gunu muayenehaneye gittiğimde neden boyle bir karar verdiğimi doktorumla konuştum. Koltuk altı kesisi hakkında soylenenleri ona aktardım. Ayrıntılarıyla bir kez daha konuştuk ve doktoruma guvenerek koltuk altı kesisi yaptırmaya karar verdim.
Ekibiyle birlikte hastaneye gittik. O kadar sıcak bir ekibi vardı ki genel anestezi korkumu onlar sayesinde yendim. ve ameliyathaneye gulerek gittim.
2 saat suren operasyonun (uyudu,uyandı dahil) ardından gozlerimi actığımda odamdaydım.Doktorum geldi kontrol etti.Hicbir ağrı hissetmiyordum.Rahat bir gece gecirdim. sadece birkac kez mide bulantısı yaşadım.Sabah doktorum kontrole geldi ve her şeyin yolunda olduğunu soyledi. Bir gun hastanede kaldıktan sonra Nebil Bey ve anestezi doktorum beni cıkartmaya geldiler. Ankara dışından geldiğim icin birlikte misafirhanelerine gittik.
Belirgin bir ağrım olmamasına rağmen, kaslarımı zorlamamak icin yatıp kalkarken destek aldım. Burada soylenilenler gibi dayanılmayacak bir ağrı cekmedim. Sadece ayağa kalktığımda goğsumde bir baskı hissediyordum. bu da her gecen gun azalarak gecti.
3. gun sargılarım cıktı.(tabi bu sure icinde Nebil Bey surekli beni arıyor ve sık sık kontrolume geliyordu) Ameliyat şişliklerime rağmen mukemmel gozukuyorladı. Şişliklerim de gunden gune azaldı.
Şu anda ameliyatın ustunden tam bir hafta gecti. Doktorun verdiği masajları duzenli olarak yapıyoruz. Heyecanla goğuslerimin doğal goruntusune kavuşmasını bekliyorum.
Sonuc olarak iyi ki aklımdaki soru işaretlerini acıkca Nebil Bey'e soyleyerek kol altı kesisine karar vermişim, gercekten doktora guven cok onemliymiş. İnternette yazan her şeye inanmayıp doktorunuzla acıkca konuşmanızı tavsiye ederim. Sorularınız varsa seve seve cevaplarım.
Doktoruma ve ekibine beni bu kadar mutlu ettikleri icin bir kez daha teşekkur ediyorum.
findikfindik Meme Estetiği Ameliyatı
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- findikfindik Meme Estetiği Ameliyatı