selam kızlar
başlıktanda anlayacağınız gibi bende silikonlular gurubuna katılmış bulunuyorum.. ameliyata karar vermeden cok bu sitede bir cok yazı okudum ama bir bilgiyi bulabildiysem ne yazıkki birini bulamıyordum .. o yuzden ameliyatımı olur olurmaz buraya detaylı bi konu acmaya karar vermiştim.. ameliyatımı 02.06.2011 perşembe gunu Gazi hastanesinde oldum uzman asistan dr.Hakan Bulam'a.. 275cc yuvarlak puturlu protez takıldı şuan ki sutyen olcum 90-b (ameliyattan once sutyen bedenim bile yoktu )2 hafta gecti ve gayet iyi durumdayım airbaglerimde oyle maliyetine gelince 1.100 tl silikonların maliyeti 1.000tl de hastaneye onceden veriyorsunuz taburcu edildiğiniz gun hesaplanıyor eksiği fazlası ona gore ya ustune oduyorsunuz yada artan paranızı geri alıyorsunuz ben 230tl geri aldım bu durumda hastaneye 770tl odemiş oldum.. medikal malzemelerde 160 tl tuttu (sutyen falan).. bu sutyenide 1 ay boyunca takmam gerekiyormuş.. ameliyattan bir kac gun sonrada sutyenin ustune bandaj gecirdik oda 20-30 sarılmalıymış ama tabii ara ara cıkarabiliyorsunuz.. cumartesi gunude masaj yapmaya başladım.. tam şeklinin oturması icinde 1 ay gecmesi gerekiyormuş.. ama şuan bile sonuctan inanılmaz memnunum bu arada Hakan bey cok gec bir DR. fakat sabırlı,her soruya cevap vermekten sıkılmayan,insanı rahatlayan tavrı ona guvenmeme neden oldu..
sanırım yazıp anlatabileceklerim bu kadar kızlar umarım size yardımcı olabilmişimdir.. şimdi airbaglerimin masaj zamanı :76:
nail_art Meme Estetiği Ameliyatı
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- nail_art Meme Estetiği Ameliyatı