kızlaaarrr ben geldim

zar zor yazıyorum şuan size.ağrım cok fazla.baştan kısaca bi ozet geceyim

cumartesi gunu saat 15:00 de ameliyata girdim.17:00 de cıktım. ameliyatım başarılı gecti cok şukur ama cok ağrılı. bende goğus dokusu yok denecek kadar azdı.doktorum zuhtu bey 300 cc mentor silikon kullanmış.dual plane yontemi. ankarada oldum ameliyatımı.ankara dışında oturuyorum ama ertesi gun zor da olsa evime gelebildim ağrı kesici ve bulantı onleyici iğneler sayesinde.cunku en korktuğum şey kusmaktı ve cok şukur başıma gelmedi.annem sağolsun en buyuk desteğim.bugun yemeğimi kendim yiyebildim ama tuvalete hala annemle gidiyorum.kollarımı tam anlamıyla kullanamıyorum.gerginliğimde cok fazla catlak oluşmasından korkarak ozon yağı suruyorum surekli. ama gunden gune iyileşiyorum tabii.bol bol su tuketiyorum odemleri biran once atabilmek icin.cok acı cektim hala da cekiyorum ama değer mi derseniz kesnlikle değer.ağrılarım tamamen gecmese de değdiğine eminim.elimi goğsume koyduğumda avcumun ici doluyor artık

) sık sık yokluyorum.canım yansa da yattığım yerden kafamı kaldırıp bakıyorum onlara

)) kendimi iyi hissettikce yazıcam sizlere.bu anı hep iple cekmiştim.burdaki arkadaşlardan cok detsek gordum ve ben de tecrubelerimi paylaşabilmeyi cok istemiştim

) ben zor kısamı atlattım darısı tum isteyenlerin başına

)) opuyorum hepiniziiiiii