Sagopa bu sozleri neden mi yazdı?
album sorularina cevaplari gordukce sinirleniyor ve uzuluyorum
romantizma albumunden sonra yaklasik 3 yil gecmis, ve bu limited edition’da o yok bu yok su yok, sagopanin en buyuk ozelliklerinden biri skit kullanmasi, bu sefer buda yok,
albumde sarki sayisi bence cok az, tamam albumu cok sevicem bunu simdiden biliyorum, ama 1 yil sonra hasret baslayacak yeni albume, ve bu hasreti ceken hayranlar ve dinleyiciler bilir..
eger erken ciksin diye bu album boyle ter telas ve eksik cikacaksa, bence biraz daha sabretmek daha mantikli olurdu

i.a.b.’nin limited versiyonunu bence begenmeyen yoktu
peki niye simdi bu sefer ayni ozveri yok?
instrumental cd de olmayacakmis

haa eger bunlarin sebebi maddi imkansizliklarsa.. eyvallah
kimseyi suclamak istemiyorum, az’a da kanaat getirmesini bilirim
ama yinede insan 3 yil sonra daha fazla ve ozel seyler bekliyor
sonucta yine ayni parayi vericez albume sevgimizden dolayi
ama iliskilerde oldugu gibi 1 tarafin sevgisizligi baslamasin..

saygilar
Sitenin Uğuru:Limited edition posterli versyon olacak enstrumantal cd vermek ikimizi anlatan birşey in ozelliğiydi bu albumde yok diye albumu ozverisiz diye eleştirmeniz gaddarca.Her albumde olacak bundan sonra mı dediler.İlla her album aynı olacak diye birşey yok.Ben 13 ten fazla şarkı olduğunu da soyleyebilirim.Skit kullanmak istemiyor demek ki değişiklik istiyor.Tek cd ye de cift cd parası vermeyeceksiniz.Artı telaş eden sizlersiniz hergun tarih soruyorsunuz.Sago işi aceleye getirmez.

Sagopa Kajmer

Ben yeni bir album icin sizin bilmediğiniz meşÃ‚kkate katlanıyorum.Hicbiriniz bu albumlerin nasıl hazırlandığını.kolay mı zor mu olduğunu bilmiyor.Ama bol işkembeden sallamasını cok iyi becerenler var.13 sarkılık albumu beğenmeyip,aceleye getirdiğimi de duşunen var.Hatta hadsizlik yapan ve ”paranız mı bitti” diyen saplar da var.halbuki bilinmesi gereken paranın problem hicbir zaman olmadığı.Ben bir insanım ve album yapmak icin ben de caba sarfediyorum.Bunu kendim icin ve sevenlerim icin yapıyorum.Her seneye 1 album yetiştiriyorum ve bu albumlerin turnelerini de kendi cebimden odeyerek yapmaya calışıyorum.gidebildiğim kadar uzağa ,fazla yere gitmeye calışıyorum,kliplere para yettirmeye calışıyorum.Bana kalsa evimde oturur ne konser veririm ne de album icin kasarım.Allah’a şukur mevcudiyetimiz ganidir.
Bu nedenle belirtmek isterim ki; sagopa kajmer kafasına gore doğrusunu icra edecektir.Ben albume 13 şarkı sozu vermiştim uzerine 3 şarkı daha yaptım ama bunlar uzerine o 3 bonus şarkıyı sırf bu mentaliteyi guden hayırsız dinleyicilerim nedeniyle vermiyoprum albumden cekiyorum.Boylelikle o 3 şarkıyı sonraki albume koyarım,hayırlısı olsun.
toplam 13 şarkı lık album ,limited edition olacak.ama benden ne ep bekleyin ne de bonus şarkı.yetti artık.Ben dinleyicilerim icin neler cekerken onlar neler duşunuyor.
sevenlerim zaten benden gelecek 1 şarkıyla bile yetinebilir.Onlar ,album cıksında ne olursa olsun derken bazıları da sacmalıyor.sacmalayanların bir daha sacmalamaması icin surprizlerin tamamını geri cekiyorum.ilk 5 bin limited edition olacak.
album bitmiş durumda.Zaten bitik hali size 10 sene yetecektir.fazlasını geri cekiyorum.
kurunun yanında yaşlar da telaş yaptı lakin herşeyin onların istediği gibi olmayacağını bilsinler.