inanın herşey cok zor.
sabha 8 bcukta hastanedeydim.10 gibi hemşireler beni ameliyat icin hazırlamaya başladılar.goğsumun boyutu ile ilgili bi kac endişem dışındaa hic bir korkumm yoktu.birde mutluluk tabi,,=)saat 10'u bi kac dk geciyordu doktorum yasin bey gelip cizzimlerimi yaptı ve beni psikolojil olarak baya rahatlattı.ardından anestezi uzmanıda geldi.benim keyfim cok yerindeydi.neyse artık beni ameliyat icin almaya geldiller.ameliyathaneye girdiğimde biraz gerildim ama doktorum benii epsrileriyle yine rahatlatmayı başarmıştı.artık uyumaya hazırdım.ve narkozu alır almaz derin bi uykuya daldım.operasyon 2 saat surmuş.aslında herşey ben uyandığımda başladı.uyandımm ve tarifi olmayan bi acıyla karşılaştım ağlamaktann nefes bile alamadım.bana ameliyathanede 2 ağrı kesici yapılmış odaya cıkarttıklarında ağrımda en ufak bi azalma yoktu.goğuslerim bandajlıydı.buyuk bi kısmı kapalı durumdaydı.(sakın uyanır uyanmaz goğusleriniz hakkında yorum yapmayın moralinizi bozmayın)ben uyandığımda goğsumun biri buyuk biri kucuktu ve inanılmaz farklılardı.yaklaşık 2 saat o ağgrıyla kıvrandım.ardından tekrar iğnelerim yapıldı dren takılmamış proteizim puturluydu.psikolojik olarakk mahvolmuştum doktorumu cağırdım ve saolsun ona minnettarım benii acıklamarıylaa mantığa yoneltti.odemlerim coktu ve henuz şeklini almamıştı.akşam 6 gibi beni kaldırdılar yuruyebiliyodum ancakk cok gergindi goğuslerim sanki patlıcak gibi.yurumekte bi skııntı cekmedim ancak tek başıma yatıp kalkmamm imkansızdı.ertesi gunn hastaneden cıktım.dun bandajlarım cıktı we gosğulerim normal boyutlara gelmeye başladı.85 a oldum.ancak arkadaşlar bu ağrılara hazırlıklı olun benn hic bir skıntım olmıcak sanıyordum hala psikolojik olarak yorgun durumdayım bugun 5. gunum olmasına rağmen hala şiddetlenebilen ağrılarım var.hala kendim kalkamıyorum.ilk gunlere nazarann cok daha iyiyim ama eğer ameliyat olucaksanız bu acılı maratona kendinizi hazırlayın.mutlaka birilerine ihtiyc duyacaksınız.netice olarakk harikaa goğuslere sahip olsamda şuanda bunun tadını inankı cıkaramıyorum.benim icin dua edin.bende olacak olanlara we olmuşlara ediyorum cunku.
seraprbn Meme Estetiği Ameliyatı
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- seraprbn Meme Estetiği Ameliyatı