hepinize merhaba
perş gunu 3 saatlik bir operasyon gecirdim ve uzun zamandır aklımda olan işlemleri yaptırdım. meme buyutme, liposuction ve dolgu... Aslında İstanbulda yaşıyorum ama ameliyatı Ankarada oldum. Cunku cok zamandır araştırıyorum. Doktora guvenmem cok onemliydi. Bir de devlet hastanesinde olmak istiyordum cunku ozel hastanelerin fiyatı malum. Tavsiye uzerine, Ankara Hastanesi Plastik Cerrahi Şefi Doc Dr GURCAN ASLAN a gittim. İyiki gitmişim. Muthiş bir doktor. O kadar guvendim ki gule oynaya girdim ameliyata.
Carşamba gunu sabah bindim otobuse, ver elini Ankara.. O gun tetkikler yapıldı, hastaneye yatışım yapıldı. boyum 1.75.. goğuslerim vucuduma gore kucuk geliyordu. bir de sol taraf şekil olarak da farklıydı ve daha kucuktu. Protezleri gordum. Sol memem daha kucuk olduğu icin ona 275 cc, diğerine 250 cc yuvarlak protez taktık. Kas altı meme altından kesiyle.Ameliyattan cıktığımda memelerin etrafında sargı vardı. serumla ağrı kesici bağlanmıştı. daha once forumda okuduğum bazı arkdaşların cok acı cektiklerini bildiğimden korkuyordum. ustelik uzun zamandır spor yaptığım icin gouğus kaslarım da kuvvetli ve kalın. o zaman daha acı verici olabiliyormuş. ama hic beklediğim gibi olmadı. 1 gun sonra sargılar cıktı. morluk falan yoktu ama şişti. Ve ben misafirliğe gittim ) cmt gunu de otobusle eve dondum!!! 2. gun kolumu kaldırıp sacımı topladım. ve şu an goğuslerim yumuşadı bile biraz. sadece dikişlerim kaşınıyor. onun dışında herşey normal.evi supurdum, yemek yaptım, su damacanasını taşıdım!!! inanamıyorum. ustelik super memelerim var hihoyyyt
Yğ aldırmaya gelince...Aslında fazla kilom yok. Sadece belim ve kalcam arasında yanlarda garip cıkıntılar vardı. beni cok rahatsız eden, tamamen bunyeden kaynaklanan ve sporla diyetle gitmeyen. o konturu duzeltmek icin daha once lpg vakum vs bir suru şey denedim ama fayda etmedi. son care liposuction demiştim. Keşke daha once deseymisim. Ne kolay şeymiş. iki kucucuk delik ve yağlar gitti !!! Senelerdir beni sinir eden, elbise giymemi engelleyen cıkıntılar yok !!! Ve ustelik ne ağrı ne sızı.. :lepi:Hissetmiyorum bile. Morluk ve odem var tabi ama cıkıntıların azaldığı şimdiden belli. boyle ufak tefek sporla diyetle gitmeyen yapısal yağ birikintileriniz varsa sakın duşunmeyin bence.
o kadar taşıdığım yağlar boşa gitmesin dedim kıyamadımsırnaşık şey onlarla da yuzume dolgu yaptık. yanakların dudaklara inen cizgileri var ya, oraya.. şu an iyi duruyo. cizgi cukur kalmamış ama mor.. bıyıklı gibiyim yani :roflol: o yuzden boyle bişey yaptırcaksanız insan icine cıkmamanız lazım bi sure !!! bende yavaş yavaş gecmeye başladı.
Ameliyattan 1 gun sonra da, kaş arasına ve kaz ayaklarına botoks yaptık. Muthiş oldu..Bebek gibi oldum kızlar. inanamıyorum.delikafadulden
bu işlemleri duşunenlere tavsiyem, once doktor !!! en onemlisi. Ve ankaradaysanız eğer, Gurcan Hocayı gormeden hicbişey yapmayın derim ben. Bi de rahatlatan bi insan. Her soruya cevap veren, zaman ayıran, cok değerli bir hoca... bu kadar işlemden hic sorun cıkmaması, bu kadar ağrısız gecmesi ve benim bu kadar kısa surede normal hayatıma donmem mucize gibi..
Silikondan sonra bi sure yatıp kalkarken acıyo. karın kasşları cok işe yarıyo. ben hep karın kaslarımı kullanarak kalktım. Ameliyat oncesi 1 ay mekik !! hem karnı da eritiyo, faydalı )
spor yapıyosanız, 1 ay onceden goğus kol calışmayın, kaslar ne kadar kuvvetliyse, kas altı işlemler o kadar ağrılı oluyomuş.. gerci bende olmadı ama, yine de belli olmaz.
dolgu yaptırıcaksanız, 1 hafta falan işiniz olmasın, işe bıyıklı gitmek istemiyosanız )
sorularınız olursa cevaplarım cunku ameliyat oncesi 1 yıldır her yazılanı okudu. tecrubeler cok aydınlatıcı oluyo gercekten.
umarım herkesin gonlune gore olur. sevgiler