Vallahi hep bu gunu bekledim. Ve sonunda oldu şukurler olsun..
İnternetim yoktu ne yazık ki o yuzden gun gun yazamadım durumumu ancak şimdi yazacağım
03 Eylul 2011 Cumartesi gunu sabah erkenden uyandım. Heyecan falan yoktu ilk etapta Camlıca Alman Hastanesinin yolunu tuttuk.
Hemen odama alındım ve kan alındı tetkikler icin.
Sonrasında sevgili doktorum Hasan Fındık geldi ve hem goğus hem burun icin cizimler yapıldı.
sanıyorum 10:30 gibi hemşireler almak icin geldiler. Bir sakinleştirici yaptılar veee doğruu ameliyata

Cıktığımda odama gelmiş sedyeden yatağa alınmaya calışıyordum.
Aman tanrım boyle bir acı olamaz!!
Yatağa alındım nasıl titriyorum anestezi nedeniyle ama anlatamam..
Sanırım 2 ameliyat aynı anda olduğu icin boyle oldu..
Hemen memelerime dokundum..

Canım doktorum başımda duruyordu ve bilgi veriyordu. Hayal meyal hatırlıyorum tabi ki

Kas altı, meme altı kesisi, 300 cc, high profile, yuvarlak-puturlu ve mentor marka silikonlarımı yerleştiğini anlatıyordu.. Bir ''ohhhh'' cektimki sormayın

Burnum icinde ilk ameliyatta butun kıkırdaklar alındığı icin kaburgamdan kemik alınarak 3 ayrı bolgeye konulduğunu soyluyordu..
İlk gun tam 2 kere tamamen kan kustum.. Allahım korkunctu..
Veeeee ilk gun ziyaretime gelen Arzum77 canım arkadaşım desteğini hic esirgemedi..
Kadınlar kulubu bana zaten super bir arkadaş kazandırmıştı. Arzumcum 2.oldu

İlk gun boyle gecti kızlar.. Asla kalkıp yurutemediler beni.. Kalktığım an direkt kusuyordum. Surekli ağrı kesici yapılmasını istiyordum ve oyle de oldu.. Genellikle uyudum hep..
2.gun oldu doktorum geldi o mukemmel enerjisiyle bir moral verdi ve hastaneden cıkış işlemleri gercekleşti.
Eve gelene kadar perişan oldum resmen. Araba sallandıkca icimden bişeyler gitti
Birde surekli memelerimi tutuyordum sanki duşecekler gibi.. Goren sapık sanmıştır

Doktorum bana cık gez dedi surekli ama ben ne yazık ki yapamadım cunku cok ağrım vardı..
1.muayenem oldukca başarılı gecti. Goğuslerimi gorduğumde hissettiğim mutluluğu anlatamam sizlere..
Ah birde o korse sutyen olmasaaa

1.haftanın sonunda 2.muayenem icin doktoruma gittiğimde burnumdan alcıyı cıkardı minik bantlar koydu ve ''hadi kalk bakalım once burnuna bak'' dedi. Kızlar benim ilk ameliyatım cok başarısızdı yamuk bir burnum vardı.
Kalktım ayağa aynaya yaklaşmaya korkuyorum resmen. Ve bir baktım ben şooookkk

Ve sırada memişler vardı

Amannn tanrımmm bunlarda ne boyleeeeeee artık memeliyim diye diye bir hal oldum..
Kızlar bende sizler gibi bu gunu cok bekleyenlerdenim..
Ve sonunda cok şukur herşey cok yolunda..
Bugun 9.gunum.. Carşamba gunu memişlerden dikişler alınacak..
Şimdiden super goğuslerim oldu..
Allahım isteyen herkese nasip etsin inş..
Sorusu olan olursa memnuniyetle her zaman yardımcı olabilirim.
Bu yolda bana sonuna kadar destek veren Dr.Hasan Fındık ve ekibine,aileme ve yanımda bulunan arkadaşlarıma sonsuz teşekkurler..
Sevgiler,