goğus buyutme operasyonunda yasadığım sorun..
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- goğus buyutme operasyonunda yasadığım sorun..
-
14-09-2022, 10:13:24Hocam merhabalar artık sormadığım calmadığım kapı kalmadı bir ihtimalde size sormak istedim 2010 yılının eylul ayında buyutma operasyonu gecirdim ameliyatımın 5. gunu yani sargılarımın acılacağı gun sargılarımın sırılsıklam olduğunu hafif bir kan ile suyabenzerbi sıvının geldiğini farkettim ve abar topar doktora gittiğimde sağ goğsumun protezi yadırgadığını o nedenle su topladığını surekli icindeki suyun atılması icin her gun gun asırı doktoragiderek goğsumu yara kısmına bastırarak icindeki olusan sıvıyı akıttı ve yeniden sıkı sıkı sardı tabi bu yaklasık bir ayı buldu ve ben her gun gidip geldim ve bu durum duzeldikten sonra sağ goğus ucumda hassasiyet mevcuttu ama sol goğsumde ne his kaybı nede asırı hasssasyet mevcuttu doktorum sağ goğus ucumdaki hassasiyetin 6 a y sonra duzeleceğini soyledi birde goğus icinde oluşan sıvıdan kaynaklıdır dedi aradan 6 ay geci gene gittim doktora hala goğus ucum asırı hassasietten dokunamıyorum hafif bir surtunmede ciddi acılar cekiyorum 1 yılı tamamlaması gerek dedi bu sefer ama ben neredeyse 2 seneye yaklasıor ameliyatım ama ne yazıkki goğus ucumdaki hassasiyet gitmedi ve benim dunyam kararıyor artık yeni evlendim esimle sorun yasıoruz dokundurtamıyorum her dokunduğunda acıyla bağırıyorum e onuda gectik ben ileride anne olucam bebeğim bu goğsumden sut emecek ben hafif bir surtunmeye bile tahammul edemezken nasıl cocuk emzirebilirim ceşitli plastik cerrahlarına gittim gosterdim ceşitli rontgenler mr ler vs herseyi yaptık bu ağrıyı acıyı dindirecek hic bir cevap alamadım tek soylenene iyi bi doktor bulup o goğus ucuma giden siniri aldırıp tamamen bir his kaybı yasanması dediler en azından asırı hassasiyet ten iyiymiş ya allah askına bunun baska cozumu yok mu ben bu acı ile nereye kadar yasayabilirim zaten goğuslerim sarktı koca karı memesi gibi geziyorum laşkalaştı yeni evli olmama rağmen bu konuda esimden uzak durmama rağmen bu hale geldiler artık onuda dusunmuyorum ama lutfen bu hassasiyet icin birseyler soyleyin sizde diğer doktorlar gibi literaturde olduğu gibi sebepleri bunlardır yapıcak bir sey var mı arastırmak gerek deyip geciştirmeyin ne olur cevap bekliyorum sizden........saygılar..