birkac ay once doktora gittim, goğuslerimin kucukluğunden şikayet ediyordum. doktorum doğum gunume kadar beklemem gerektiğini, o zamana kadar buyumezse ameliyat yaptırabileceğimi soyledi. doğum gunume de 1 aydan az bir sure kaldı ve goğuslerimde belirgin bir fark yok. sadece eskiden adet donemlerimde şişmezdi, şimdi birazcık oluyor ama la senzadan falan alışveriş yaparken a cup'ın bile icini doğru duzgun doldurmuyor. şu anda 17 yaşındayım haziranda 18'ime girmiş olurum. ne duşunuyorsunuz?
ve danışmam gereken bir konu daha var. hepimiz vucudumuzdaki tuylerden şikayetciyiz evet. ben goğsumde bile istemiyordum ki bende resmen tuy yoktu ama o zamanlar artık ergenlik yuzunden takıntı mı yaptım bilmiyorum jilet vurdum. ki zaten sapsarıydı ve gozukmuyordu. 1 yıldır falan boyle ve şu anda cok pişmanım. ne dersiniz lazer mi duşunmeliyim ama goğus bolgesi olduğu ve beyaz tenli olduğum icin de korkuyorum. bunu yazarken bile kendime inanamıyorum ne yapmışım ben cok sacma diye ve cok utanıyorum gercekten.
Mme Buyutme Estetiği kac yaşında yapılır?
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Mme Buyutme Estetiği kac yaşında yapılır?