Selam kizlar!
Uzuuun zamandir kadinlar kulubunu takip ediyorum, ama hep "ameliyat olmaya karar verince mesajlarimi doldurur, resimlere bakar, oyle karar veririm hangi doktora ameliyat olacagima" diye dusundum. Sonra gectigimiz ekim ayinda bi anda karar verdim ameliyat olmaya ve hersey cok hizli gelisti (hatta biraz fazla hizli sanirim).
3 yil once yurtdisina tasindim ve bu sene 6 ay kadar bi boslugum var calismadigim. O yuzden yeni isime baslamadan once olayim ameliyatimi diye dusundum. Sonra istanbula geri gelip doktorlarla gorusmeyi planladim ama dedigim gibi hersey cok hizli gelisti ve aileme de soylememek icin burada ameliyat olmaya karar verdim. (iyi mi yaptim kotu mu hic bilmiyorum...) Hatta telefon actim Baris beyden randevu almak icin, ama istedigim tarihe cok oldugu icin daha yakin bi tarihte aramami istediler, ama sonra araya cenaze gibi tatsiz seyler girdi ve gidemedim sonuc olarak..
Sonuc olarak yeni memislerim 2 haftalik oldu bugun! 275cc yuvarlak silikon mentor protez takildi, dual-plan yontemiyle. Buradaki bi cok insan benim doktorumdan inanilmaz memnun, ama sonradan farkettim ki goguslerinin yapay ve yuvarlak gorunmesini isteyen cok insan var burada!! ben kesinlikle yapay gorunmelerini istemiyorum (hic kimse bilmiyor zaten ameliyat oldugumu esimden baska)
Bu baslikla hem deneyimlerimi sizinle paylasmak istedim hem de yorumlarinizi merakla bekliyorum!! Dual-planla yuvarlak protez taktiranlar, memelerinizin dogal bi sekle kavusmasi ne kadar surdu??
Kararsiz_sirin meme ameliyati
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- Kararsiz_sirin meme ameliyati