buyutme ameliyatı oldum kızlar bir bakarmısınız...
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- buyutme ameliyatı oldum kızlar bir bakarmısınız...
-
14-09-2022, 10:04:12oncelikle merhabalar. ben yeni uyelerdenim. kadınlar kulubu forumun sayesinde cok istediğim goğus buyutme ameliyatımı gercekleştirmeyi başardım. aylardır yazılanları, arkadaşların samimiyetle paylaştıkları tecrubeleri okuyup duruyordum. en sonunda bir cesaret ameliyatımı oldum. bugun 10. gun. 300 cc kas altı mentor marka kullanıldı. şuan herhalde yeni olduğu icin ayrık ve fuze gibiler. ustelik sol tarafım daha şiş sağ taraf biraz kuculdu. benim sorum, aslında cok okudum bu forumda bu soruyu ama, daha ne kadar kuculecekler?? doktoruma buyuk olmasını istediğimi soylemiştim, 300 cc sanırım pek de buyuk olmadı. buyuk derken kastım şu, dolu dolu bir b cup yada c kup. sizce 300 cc ile olmuşmudur? deneyimli arkadaşlardan ozellikle bu buyukluk ve kuculme hakkında yardım bekliyorum. cunku zaten kucuk olmuş gibi geliyor bana bir de kuculurlerse diye endişeleniyorum. boyum 170. kilom 61. onceden a cup kullanıyordum 80 a. sizce şişlikler inince 300 cc ile kac beden olurum sormak istediğiniz soru varsa ameliyat sureciyle ilgili ben de ameliyat olmak isteyen arkadaşlara yardımcı olmak acısından cevaplayabilirim. sevgiler...