Evet kızlar eylulde olucam diye beklerken 30 temmuz da 11.23te ameliyathaneye girdim.325 cc mentor marka yuvarlak high profil puturlu yuzey silikon takıldı dual planda. Meme altından girildi.Direnlerim ertesi gun cıkartıldı. Mutluyum artık sadece canımın yanması problem..ilk cıktığımda gozumu acar acmaz baktım ve geri kapattım bunlar benım mı dıye ılk gun gogus uclarım patlıcak gibi duruyodu suan biraz daha normale dondu yatıp kalkarken zorlanıyorum. Sporcu sudyeni taktı doktorum cok bunalttı gece nefes alamıcak gibi olunca ilk cıtcıta taktım. kas gevsetici ağrı kesici verdi doktorum onları kullanıyorum.Sadece goğuslerimi tasıyamıyorum yanı dıkışlerden dolayı galiba.Yatıp kalkarken zorlanmıcağım bi hareket varsa lutfen soyleyin onu yapayım.kusura bakmayın yınede soyleyeyim cok fazla katı yemiyorum malum tuvalet

bugun 2.gunum 75 i dolduramayan cicişlerim şuan 90 beden takıyor

dik durmak icin ne yapıcam ve tabiki sırt ustu yat yat nereye kadar yahuuu ? aklıma gelmeyen ve soylemediğim unuttugum sormak istedikleriniz olursa beklerim kızlar.Mesaj sayım tam doldurmağı icin resim koyamıyorum ama en yakın zamanda koyucaam