slm arkadaşlar ergenlikten beri bu konuyu takıntı haline getirmiş biri olarak annem tarafından kilo alınca veya zamanla buyuyeceği yanılgısıyla 25 yaşına kadar bekledim ve beklentilerim boşuna cıktı amelıyat olmaya karar verdim..once bitkisel urunleri deniyim dedim fakat nette kullanıcı yorumlarını gorunce vazgectim anlık gecici cozumler oldugunu ve hormon icerdiğini ileride kansere bile sebep olacagını oğrenince denemeden vazgectim..ameliyat kararı almamda kadınlar klubunun cok etkisi oldu..ameliyat olmuş arkadaşların tecrubelerini okudukca biraz da olsa cesaretlendim ve kararım netleşmeye başladı..forumdan konusunda uzman dr ları arastırdım..bir kac isim var aklımda..onur erol u cok duymuştum prof. olması biraz da guven sagladı bende; fakat cok yaşlı oldugunu amelıyatlara gırmedıgını ve fiyatların cok ucuk oldugunu duyunca vazgectim şuan icin..mutlaka hakediyordur ama benim de kendi imkanlarım dogrultusunda belli bir butcem var...şuanda hasan fındık a yoneldim kendisine mail attım randevu icin..asistanım gul hanımla goruşebilirsiniz demiş..asistanını aradım..bu hafta icin randevular doluymuş..yurdum insanı meme ameliyatına hucum etmiş sağlık olsn dedım pazt ye kesin olmamak sartıyla randevu aldım..
Arkadaşlar sormak istediğim bir kac şey var..hasan beye amelıyat olanlara soruyorum nasıl bir doktor ilgili biri mi?yoksa hersey amelıyat olana kadar mı? Ben karsımda idealist,beni anlayan,isteklerime cevap verebilen,aynı zamanda da konusunda uzman bir dr istiyorum..bu olayı ticarileştiren insanlarla bir yola cıkmak istemiyorum sonucta can emanet edicez
bunun dışında calışıyorum ve rapor almam problem olabilir...tabi şirkete meme buyutme ameliyatı oluyorum şu kdr sure yokum diyemem...rapor verirken kist. vs olarak rapor yazılabilmesi mumkun mudur? iş yerinize işe gelmeme sebebi olarak nasıl bir rapor verdiniz merak ediyorum..bir de kac gun rapor gerekli..kac gunde işe donebilirim masa başı calışıyorum ağır bir işim yok...cevaplarınızı ve desteğinizi bekliyorum tşkr ederım zaman ayırdıgınız icin