ameliyat olmadan once bu site bulunan tum yazıları okudum. şimdi bende bu ameliyatı olmayı duşunen arkadaşlara bilgi vermek isterim. cumartesi gunu ameliyat oldum. yani bugun ikinci gunum. kendimi bugun cok daha iyi hissediyorum evet oturup kalkarken acım var, ama bilgisayarı kucağımı alıp bunları yazabilecek kadar iyiyim. doktorumla goruşmeye gitmem ve ameliyat tarihi almam bir hafta icerisinde oldu. once ismini bu sitede okuduğum ardından internette ozgecmişi ve benzeri bilgileri okuduğum hocadan randevu aldım ve goruşme sonrasında bir hafta sonraya ameliyat tarihi aldım. cunku yıllardır aklımdaydı ve bu kadar karar vermişken beklemek istemedim. boyum 1.68 kilom 56. 295cc kasın ustundeki zara yerleştirme yapıldı. orta mentol marka damla protez kullanıldı. doktorunuz once sizi muayene ediyor. olculerinizi alıyor ve uygun olanı soyluyor. doktorum bana ilk goruşmede bunun uyacağının soyledi ama ameliyata uc boy protoz ile geldi. 255 295 ve 330 cc den bana 295 cc uygun olmuş. ilk gece ağrınız oluyor ama ilk gece hastane olduğunuz icin ağrı kesici bir iğne tum sıkıntınızı alıyor. sonra ağrı kesici hap ve antibiyotik. dun eve geldiğimde aldım ağrı kesici ama bugun ağrım hap almayı gerektirecek kadar değil. sormak istediğiniz bir şey varsa yanıtlarım...