uzun zamandır takip ediyorum forumu.en sonunda kararımı hayata gecirmeye karar verdim..nerdeyse 1 yıldır araştırıyorum... kararımı vermede sizlerin yani forumdaki arkadaşların cook etkisi olduu..oncelikle herkese teşekkurler.
dun iki tane dr goruştum.bugun 3.bi dr randevum var..bugun kararımı vericem hangisine olucağımı.
ilk gittiğim dr muayene etti..250-280 cc arası uygun olduğunu soledi..ben cok doğal olmasını istediğimi.buyuk istemediğimi soyledimm.ameliyata ceşitli boyutlarda silikonlarla girdiğini orda karar verceğini soledi.arion marka protrez kullanıyormuş..meme altı kesisi ile yapıyor..yuvarlak protezdi..6.000 ne yapıyormuş..acıbadem hastanesinde.
gelelim 2.dr oda aynı olculerde uygun olur dedi.damla şeklinde puturlu protez kulanabiliriz dedi...diğer dr hic bu tarz bi protezden bahsetmedi.herşeyi cok detyalı anlattı..kullandığı protezler natrelle ve silimed miş ben bu markaları cok fazla duymadım.olan arkadaşlar varsa bilgi verebilirler mi?.ucrette 4.500
bugunde bi prof.goruşucem kararımı vericem ...sizlerinde duşunculeri benim icin onemli arkadaşlar .şimdiden teşekkur ederim
arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..bakabilirmisiniz.....
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var..bakabilirmisiniz.....