yaprak'tan merhaba
11 temmuz 2012... KALEMim ve ben buluşarak gittik hastaneye. adımlarımda, uykumda,uyanmamda hep yanımdaydı. ertesi gun kalacağım yere bıraktı, akşam uzeri beni yıkadı. diğer gunler de sesiyle buluştum.. kk sayesinde tanıdığım arkadaşım dilerim hayatımda daima olur. canım benim...
donelim o gunun sabahına..ozel goztepe hastanesinde yeniden doğdum. aileme soylemediğim yalan kalmayarak ustelik! tam bir pinokyo oldum. doktorum naci celik de pinokyo'nun tahta bedenine can verdi. cunku ben o gune kadar gercekten yaşamadım. o benim Gepetto Babam! (umarım hoş karşılar bu tabirimi)
ameliyat sonrası zangır zangır titredim yatakta. bu da istemsiz olarak bedenimi kasmama neden oluyordu. beni en zorlayan surecti ameliyat sonrasındaki. ilk iki yuruyuşte saniyeler icinde terliyordum ve tansiyonum duşuyordu. daha once başıma gelen bir durum olduğu icin korkmadım. sonraki yuruyuşlerim rahat gecti.
ağrılarım tahminim gibi cok olmadı. 5. ve 6. gun batma tarzı ağrım oldu. dun mens oldum, bunun da etkisi var sanırım..sutyen cok yoruyor... naci bey sutyeni ara ara cıkarabilirsin demişti. yoğun ihtiyac hissettiğimde gunde iki ya da uc kez on tarafı acıp, rahatlayınca giyiyordum. ilk kontrol icin sabırsızlanıyorum. umarım her şey yolundadır. (naci bey 4. gun cağırmıştı. gidemedim.. şimdi yurt dışında. kontrolum haftasonu.)
410 MM modeli, natrelle, moderate plus, 320 CC, dual plan tekniği uygulandı.
bu ameliyatın imkansız, zor ulaşılır bir şey olmadığını kk dan ve sizlerden oğrendim. başta KALEM,burcu ve ruby80 olmak uzere hepinize cok teşekkur ediyorum arkadaşlar. hepinizin yeri ayrı benim icin, bunu unutmayın.
biliyorsunuz, ailemden gizli oldum bu ameliyatı . dunya kadar da yalan soyledim. hic yaptığım bir şey değildi. her şeyimi bilirler cunku. bu nedenle gerginliğimi hala atamadım ustumden.. uygun olduğum zamanlar mutlaka gelip yazacağım. mesajlarınıza doneceğim. şimdilik bu kadar.
mutluluğum, hareket ozgurluğumle birlikte artacak. hareketsizlik cok cok zormuş..cok!
Gepetto Babam Dr Naci CELİK'e sonsuz teşekkurler!
iyi ki tanıdım sizi Naci Bey...
:119:
yaprak4 meme estetiği ameliyatı
Estetik, Estetik Cerrahi0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Estetik, Estetik Cerrahi
- yaprak4 meme estetiği ameliyatı