uzun zamandır yazmak istiyordum ama birturllu fırsat bulup yazamadım ben forumdan cesaret aldım belki yaşadığım bu surec bazı arkadaşlara cesaret verir.
oncelikle 295 cc yuvarlak protez allergan marka kullanıldı ve ameliyat goğus altı kesisi ile kas altı yapıldı.
fiyat:3500TL
BİRAZ UZUN YAZDIM GALİBA AMELİYATIN TUM SURECİNİ SİZLERE AKTARMAYA CALIŞTIM AMELİYAT OLMAK İSTEYEN TUM KIZLAR İSTEĞİNİZİ ERTELEMEYİN KORKUCAK HERHANGİ BİRŞEY YOK BİR AN ONCE KAVUŞUN MEMİŞLERİNİZE VE MUTLU OLUN MERAK ETTİĞİNİZ BİRŞEY OLURSA HİC CEKİNMEDEN MESAJ ATABİLİRSİNİZ. FFOTOĞRAFLARIMIDA EN KISA ZAMANDA PROFİLİMDE PAYLAŞACAĞIM

bildiğiniz gibi 8 temmuz tarihinde istanbul cekmekoy fsm tıp merkezinde dr.evren helvacıya ameliyat oldum.ameliyta karar verip olma surecim cok kısa zamanda gelişti.kendimi bildim bileli goğuslerimin kucukluğunden rahatsızdım doğal buyutme yontemlerinin hepsini denedim ama hic bir sonuc alamadım.kilo aldığım zaman goğuslerim buyuyordu bunun icin fiziğimi hice sayıp 10 kilo bile aldım

ameliyattan 1 hafta once kendime bikini aldım ve manken uzerinde mukembel duran bikininin benim uzerimde iğrenc durduğunu gorunce estetik fikri kafamda belirdi daha onceleri hep yaptırıcam diye konuşuyordum ama hicbir zaman iş ciddiye binmiyordu bunda anneminde etkisi buyuk 3-4 yıl once oda bu ameliyatı oldu ve 6 ay kendi başına yemek bile yiyemeyince beni korkuttu bu yuzden ameliyat olmamıda hic istemedi daha sonra evren hanımdan oğrendiğimiz kadarıyla annemin protezleri yanlış yere konmuş tabii annemim yaşamış olduğu psikolojik sorunlar ve aynı anda olduğu burun ameliyatıda bu sureci uzattı.
o hafta ameliyat olmaya karar verdim ve panik birşekilde doktor aramaya başladım kalıcı birşey olduğu icin birde burnumun dibinde kotu bir ornek olunca ilk bulduğum doktora yaptıramazdım ve aklıma bu forum geldi.hemen doktor bulup ameliyatımı olmam gerekliydi cunku ramazan bayramının 3.gunu ablamın duğunu var ve benim o tarihe kadar iyileşmiş olmam lazımdı annem duğunden sonra yaptırmam icin cok ısrar etti ama duğunden sonrada kişisel işlerim olduğu icin zordu.
forumda yazılanları okuyunca aklımda iki isim belirdi bunlardan birisi istanbul dr.evren helvacı diğeri ise ankara dr.omer ekin . bu isimleri tercih etme sebebim fiyatlarının uygun oluşu ve hastalarının memnuniyet durumuydu.
Evren hanımla aynı gun goruştum fotoğraf gonderdim istediğim zaman ameliyat olabileceğimi soyledi fakat benim aklımda omer bey daha baskındı kendisiyle pazar gunu telefonda kısa bir goruşme gercekleştirdim trafikte olduğunu ve kendisini ptesi akşam aramamı istedi.ptesi akşam aradım kendisine ulaşamadım 3-4 gun daha her akşam gunduz kendisini aradım fakat bir turlu iletişim kuramadık işlerinin yoğun olmasına bağlıyorum bende daha fazla dayanamayıp evren hanımı aradım ve gun aldım.
evren hanımla da yalnızca telefonda goruşme gercekleştirdim boyutla ilgili yada ameliyatla ilgili en ufak birşey goruşmedik kendisiyle ilgili tek karar verdiğimiz damla veya yuvarlak olmasaydı ben yuvarlağı tercih ettim.
8 temmuz olduğunda buyuk bir heyecanla hastaneye gittim once tahlillerim yapıldı daha sonra odama yerleştim hemşireler beni ameliyat icin hazırladılar daha sonra evren hanım odaya geldi ve kendisiyle tanıştım cok fazla gulumseyen bir bayan değil genelde ciddi ama kendine guveni oldukca fazla olctu bicti cizgilrimi cizdi derimin esnekliğine baktı daha sonra ona istediğim goruntuyu elde etmek istediğim bir kac fotoğraf gosterdim bana o goğuslerin benim iicin cok buyuk olduğunu ve bana uygun olmadığını soyledi.yapabilirmiş fakat yaparsa balon koymuş gibi goruneceğini ve daha sonra protezin şeklinin bozulabileceğini soyleyince boyutu ona bıraktım ve yarım saat icerisinde ameliyata girdim. daha once ufak bile olsa herhangi bir ameliyat gecirmedim hatta grip dışında herhangi bir sağlık problemim bile olmadığı icin pek hastaneyle işim olmadı aynı zamanda bu tarz şeylerden cok korkuyorum kan alınırken bile birsuru hemşire başımdaydı hatta kan alındıktan sonra ufak bir baygınlık gecirir gibi oldum.
ameliyathaneye girdiğimde birsuru kişi vardı hepsi cok sevimlilerdi hepsiyle ufak tefek sohbetlerimiz oldu. orada o kadar cok korkuyordumki icimden acaba vazgecsemmi diye bir cok kez tekrarladım ama yine icimden hayır Su buraya kadar geldin donmek olmaz zaten hicbirşey duymaycaksın uyuyup uyanıcaksın bir bakmışsın memelerin var en fazla 2 gun ağrı cekiceksin ve mutlu son

vucuduma bircok cihaz bağlandı o ne bune derken en son anestezi uzmanı ben seni uyutsam iyi olacak galiba dedi ve beni uyuttu aradan ne kadar sure gecti bilmiyorum ama ilk uyandığımda tek hissettiğim cok uşumemdi resmen cenem birbirine vuruyordu neler olduğu hakkında bir fikrim yoktu ve saati sordum saati oğrenince hemen ellerimi ortunun altından memişlerime attım evet varlardııı

memişlerimi ilk kez ertesi gun evren hanım kontrol icin ve direnleri cıkarmak icin geldiğinde gordum ve sonuctan cok memnundum ara ara acaba kucukmu olmuş diye duşunduğumude soylemeden edemem.
forumda ameliyat olanlar ilk 2 gun cok ağrıları olduğunu yazmışlar ve bende surekli bir ağrı bekledim ama beklenen olmadı ve hic ağrı cekmedim hatta annem surekli sus kendi nazarını kendin değireceksin dedi durdu

bu arada bu 1 haftalık surec icinde yaşadığım şeyler goğuslerim ağır geldiği icin yurumekte ve taşımakta zorlandım hic dik duramadım hep kambur durdum.yanlardan koluma goğuslerim değdiği icin cok tuhaf gelmişti ama şuan alıştım

ve 2 gun sonra ucakla evime dondum. 10 saat otobus yolculuğu benim icin cok zor olucaktı cunku istanbulda arabayla giderken arkadaşım kullanırken cok dikkatli olmasına rağmen oldukca zorlandım cunku cukurlarda fln cok hareket ettikleri icin acıyorlardı hep elimle tuttum ama nereye kadar

GELELİM BUGUNE

herşey cok normal sanki ameliyat olmamış gibi hayatıma devam ediyorum goğuslerime cok alıştım sanki hep benimle birliktelerdi

gelelim DR.evren hanıma
ameliyat olmak isteyen herkese tavsiye ederim hic bir şey konuşmadan gozunuz kapalı kendisine ameliyat olabilirsiniz gercekten mukembel bir doktor ve ne yaptığını gayet iyi biliyor ben sonuctan oldukca memnunum sizinde olacağınıza eminimm
umarım en kısa zamanda herkes mutlu mesut memişleriyle yaşamaya başlar hepinizi cok cok optummm